We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator vil gi deg deilige orgasmer på egen hånd, men med denne rabbitvibratorpakken får du med tilbehøret som garanterer klimaks igjen og igjen!

We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe er en unik rabbitvibrator. Den gir deg uavbrutt stimulering av både g-punktet og klitoris, selv når du beveger den inn og ut. Den ytre klitorisdelen er nemlig veldig fleksibel og bøyer seg i kontakt med bevegelsene dine. I tillegg er den indre g-punktvibratoren justerbar. Dette betyr at du kan tilpasse rabbitvibratoren til din unike kropp, og at du ikke trengerå gjøre justeringer i de viktigste øyeblikkene...

«Bøyer meg i hatten.
Denne treffer blink hver gang,
samme om det er alene eller med partner
kommer sprutorgasmene på rekke og rad.
Absolutt favorittleketøyet mitt. 10/10»

«Dette er den beste leken jeg har kjøpt,
verdt alle pengene!
Kjæresten brukte den på meg og squirtet flere ganger,
squirtet også da jeg brukte den alene.
Anbefales veldig!»

Slik lyder noen av tilbakemeldingene på We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator.

Allsidig sexleketøy

Nova 2 har alt du trenger i en rabbitvibrator - og enda litt til! Den kan nemlig også brukes som en penisvibrator, de to «armene» kan også plasseres på hver side av halsen/nakken for å gjøre oralsexen enda bedre, og den kan brukes analt! Rabbitvibratoren har 13 vibrasjonsprogrammer og to motorer som kan styres både hver for seg og samtidig. I tillegg kan rabbitvibratoren styres fra We-Connect-appen, hvor du får mulighet til å lage dine egne vibrasjonsrytmer og la en partner styre leketøyet fra avstand! Nova 2 er også oppladbar, helt badetett og ekstremt stillegående.

Luksus sensitiv glidemiddel 100 ml

Luksus sensitiv er et hybrid glidemiddel som kombinerer det beste fra to verdener. Ikke bare har det en litt kremaktig konsistens, slik et vannbasert glidemiddel vanligvis har. Det har også den fantastiske glattheten til et silikonbasert glidemiddel. Dette gjør at hybdridglidet kan nytes på egen hånd, intimt sammen med en partner, eller i selskap av et sexleketøy – som din nye rabbitvibrator. Husk å vaske leketøyet godt etter bruk om du bruker glidemiddel!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Bruker du din nye rabbitvibrator sammen med glidemiddel og en liten ert orgasmekrem, vil det nærmest være umulig å holde orgasmene tilbake! Kondomeriets orgasmekrem inneholder nemlig ingredienser som gjør at mer oksygen strømmer til klitoris og området rundt og gjør at hver berøring vil føles mer intens. Dette gjør at du kan oppleve både lengre og sterkere orgasmer som kommer fortere.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?