We-Vibe Melt klitorispakke

Artikkelnr. 119095
1490,- før 1718,00

PERFEKT FOR PAR

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

Er du på jakt etter orgasmiske opplevelser? Denne pakken har det du trenger!

Klitorisstimulator We-Vibe Melt

Melt fra We-Vibe bruker samme orgasmefremkallende teknologi som Womanizer er blitt så kjent for. Derfor er det ikke rart at også mange kvinner har falt pladask for denne klitorisstimulatoren. Den bruker ikke vibrasjoner, men sender trykkbølger mot klitoris, uten å være i direkte kontakt, og gir en sugende og pulserende effekt. Det resulterer i sterkere orgasmer og muligheten til å komme flere ganger på rad! Tror du oss ikke, må du nesten bare prøve selv... Du har 12 ulike vibrasjonsmodus å velge mellom, fra pirrende og mykt til heftige pulseringer. Sexleketøyet i tillegg vanntett, oppladbart og kan styres via app. Perfekt med en leken partner!

Naturlig glidemiddel med smak

All bruk av sexleketøy blir bedre med glidemiddel! Derfor får du også med et naturlig glidemiddel fra Nature Body, som ikke bare kan brukes med ditt sexleketøy, men som også vil gjøre samleiet og oralsexen enda bedre. Glidet egner seg også utmerket til en mer intim massasje med en leken partner. Massér, nyt og smak på hverandre med denne pirrende massasjegliden med smak av blåbær og melon! Flasken rommer 100 ml.

Vibratorrens spray Toyjoy

For at du skal kunne nyte ditt nye sexleketøy om og om igjen, hvilket du kommer til å ville gjøre etter å ha prøvd den avhengighetsskapende klitorisstimulatoren, er du nødt til å rengjøre den på rett måte! Derfor får du med en antibakteriell rensespray fra Toyjoy, som ikke tetter for trykkbølgene, og som desinfiserer og fjerner bakterier på leketøyet. I tillegg etterlater den en frisk duft. Flasken rommer 150 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?