På tide å gi hånden en velfortjent pause? Med The Handy runkepakke behøver du ikke å løfte en finger! Og slapp av: Det går ikke på bekostning av nytelsen. Snarere tvert i mot!

The Handy Runkemaskin 

The Handy er en runkemaskin som gjør jobben for deg – uten at du selv behøver å gjøre annet enn å plugge i stikkontakten, tilpasse grepet rundt penis og bestemme deg for ønsket fart og dybde! Du kan selv bestemme om du vil at Handy skal runke deg mykt og forsiktig på tuppen av penis, eller servere deg lange og dype drag. Onanering blir rett og slett morsommere og mer intenst! Runkemaskinen har et justerbart feste, som gjør at den passer til ulike penisstørrelser og preferanser. I tillegg har The Handy dessuten innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Det åpner opp for nye og spennende muligheter. Og hvem vet hva som vil bli mulig å gjøre med produktet i fremtiden?

Realistisk vagina 

Det følger med en tøyelig onanihylse med nupper til The Handy. Men runkemaskinen kan også brukes med de fleste andre onanihylsene på markedet. I tillegg kan den brukes med vaginaen Lara Bay fra Friend with Benefits. Tre vaginaen over penis før du justerer festet på The Handy og stram til. Vaginaen er myk og elastisk og har deilige, stimulerende nupper på innsiden. Vaginaen kan også fint brukes uten The Handy, for eksempel når du skal på tur og ikke har plass til runkemaskinen i kofferten... 

Glidemiddel forsterker den gode følelsen 

Bruk glidemiddel med dine nye leketøy. Enten når du onanerer med vaginaen alene, eller når du bruker The Handy runkemaskin. I pakken får du med Kondomeriets glidemiddel som forsterker den deilige følelsen. Smør glidemiddelet på penis og tre den medfølgende onanihylsen eller vaginaen på. Lukk øynene og la fantasien løpe løpsk... Glidemiddelet er vannbasert, uten smak eller lukt og kommer i en flaske på 250 ml.

Husk å vaske dine sexleketøy! 

Det er viktig å vaske produktet etter bruk, slik at det er klart for deg neste gang du er klar for den. Men husk at The Handy går på strøm og ikke er vanntett. Runkemaskinen kan vaskes med fuktig klut etter bruk, mens hylsen kan fjernes og vaskes med vann og intimsåpe. Det samme kan vaginaen! Onanihylsen og vaginaen bør også påføres et lag med vibratorrens etter bruk. I pakken får du derfor med en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé fra smak og behag.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: