The Handy runkepakke med ekstra hylser

Artikkelnr. 120141
1895,- før 2462,00

HELT RÅ

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

The Handy er runkemaskinen som tar seg av runkingen for deg. I denne pakken får du med 3 ekstra onanihylser på kjøpet, som hver og én gir deg en ulik opplevelse av håndjobben. Hvilken blir din favoritt?

The Handy – runkemaskin for menn

The Handy er en unik runkemaskin for menn som får (hånd)jobben gjort. Sexleketøyet tar seg av runkingen for deg, uten at du selv behøver å løfte en finger. The Handy runkemaskin har en hastighet på 600 drag i minuttet, en medfølgende onanihylse med stimulerende riller og interaktive muligheter til blant annet å synkronisere leketøyet opp mot dine favorittfilmer takket være innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Kan hånden din gjøre det samme…? Runkingen blir rett og slett mer morsom, orgasmisk og eksplosiv med The Handy. Runkemaskinen kan justeres til en perfect fit og har en kraftig motor med justerbar fart og dybde. Det betyr at du kan få det akkurat slik du vil ha det, uansett om du vil ha det mykt og forsiktig på tuppen av penis eller ønsker lange og dype drag. Og det beste av alt: Maskinen blir ikke sliten, i motsetning til hånden din! Tre bare hylsen på penis med glidemiddel, juster grepet og start The Handy. Kanskje på tide å gi hånden en velfortjent pause?

Ekstra onanihylser til The Handy

The Handy runkemaskin kan brukes med mange forskjellige onanihylser. Dét legger denne pakken til rette for. I tillegg til den originale TrueGrip-onanihylsen som følger med runkemaskinen, får du med 3 onanihylser på kjøpet – som passer perfekt til The Handy! De tre onanihylsene har hull i begge ender og kommer i myk, medium og hard fasthet. Alle de tre onanihylsene kan brukes fra hver ende og kan i tillegg vrenges! Med disse får du mulighet til å variere hvor trang håndjobben føles. Den mykeste onanihylsen er perfekt for deg som allerede liker den løse opplevelsen av den originale TrueGrip-hylsen. Den midterste onanihylsen gir et sterkt, men ikke for stramt, grep rundt penis, mens den hardeste onanihylsen gir deg en skikkelig trang opplevelse. Hvilken av onanihylsene blir din nye favoritt? Alle onanihylsene er superenkle å rengjøre. Bare skyll dem med vann og mild intimsåpe umiddelbart etter bruk. Påfør gjerne et lag med vibratorrens til sist.

Hvor mange stjerner vil du gi?