Tango Womanizer Starlet korall pakke

Artikkelnr. 120173
1159,- før 1397,00

NETT & HETT

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken gir deg oppskriften på hvordan å få fantastiske orgasmer. Ved å kombinere én Womanizer, én minivibrator og én dråpe orgasmekrem er du nærmest garantert klimaks!

Womanizer Starlet 2 Korall

Womanizer er ikke som andre klitorisvibrator, den har nemlig ingen vibrerende motor! Womanizer benytter i stedet orgasmefremkallende trykkbølger, og vil dermed gi en litt annerledes orgasme. Klitoris berøres ikke direkte, men stimuleres via endringer i lufttrykket inne i silikonhetten som plasseres over klitoris. Faktisk stimuleres alle 8000 nerveender på én og samme tid! Denne teknologien gjør det enklere å oppnå orgasme, og å få flere på rad. Womanizer Starlet 2 er en enkel og liten Womanizer-modell med 4 intensitetsnivåer. Men ikke bekymre deg. Det er mer enn nok til å gi deg Womanizer-orgasmen du drømmer om!

Tango Molinete minivibrator

Molinete er en elegant minivibrator fra Tango-serien som både kan brukes innvendig, på klitoris og andre erogene soner! Denne har vibrasjoner, så her vil du kunne få en god variasjon fra trykkbølgene. Eller du kan bruke minivibratoren innvendig, mens du stimulerer klitoris med Womanizer. Da snakker vi full uttelling! Minivibratoren har 10 vibrasjonsprogrammer og er helt perfekt for nybegynnere eller deg som leter etter et lite sexleketøy med kraftige vibrasjoner. Størrelsen gjør den også perfekt å ha med på reise! 

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Apropos full uttelling. Hvis du virkelig vil sette prikken over i-en, smører du en liten ert av Kondomeriets orgasmekrem på klitoris og området rundt før du stimulerer med enten Womanizer eller minivibratoren, eller begge deler! Da har du oppskriften på magiske orgasmer. Orgasmekremen inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at du kan få lengre, sterkere og raskere orgasmer!

Hvor mange stjerner vil du gi?