Tango Womanizer Liberty rosa pakke

Artikkelnr. 120172
1599,- før 1953,00

HEFTIG

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

En skikkelig orgasmepakke med bestselgeren Womanizer Liberty, en unik g-punktvibrator og et fantastisk glidemiddel. Alt du trenger for intense orgasmer!

Womanizer Liberty rosa

Womanizer bruker trykkbølger i stedet for vibrasjoner, og er helt annerledes enn en vibrator. Womanizer har en liten silikonhette som plasseres rundt klitoris og lager et lite vakuum. Inne i silikonhetten stimuleres alle 8000 nervetråder i klitoris av luftendringene som skjer. Siden klitoris ikke berøres direkte av annet enn luft, forhindrer man overstimulering og øker sjansen for å komme igjen og igjen. Faktisk får får mange kvinner sine første multiorgasmer med Womanizer. Kanskje verdt å ta sjansen? Womanizer Liberty er kanskje liten og nett, men har seks ulike programmer – fra mykt og pirrende til mer intense trykkbølger, som vil gi deg orgasmen du er på jakt etter. Womanizer Liberty er også den perfekte reisevennen. Magnetlokket sikrer diskré og hygienisk oppbevaring, uansett om du skal til kjæresten etter jobb eller på en lengre reise.

Tango Tanguero g-punktvibrator

G-punktvibratoren Tanguero fra Tango gjør det enkelt å finne og å stimulere g-punktet med sin klassiske utforming og 9 deilige programmer. G-punktvibratoren har et langt håndtak, en bøy på skaftet og et større hode, som er helt essensielt for å treffe orgasmepunktet. Men det aller beste er at den ikke bare vil vibrere helt magisk mot g-punktet ditt, men den vil også bevege seg frem og tilbake over g-punktet ditt, inne i skjeden, i den klassiske "kom hit"-bevegelsen! Denne teknikken blir benyttet av mange og er blitt en sikker vinner som gir intense og deilige g-punktorgasmer. Prøv Womanizer Liberty og Tanguero g-punktvibrator samtidig – for å oppflere enda kraftigere kombinasjonsorgasmer! Du kan takke oss senere... 

Økologisk glidemiddel med aloe vera

Pakken inneholder også et økologisk glidemiddel fra YESforLOV, som vil gjøre opplevelsen med både g-punktvibratoren og din nye Womanizer enda bedre og øke nytelsen. Glidemiddelet har alt et godt glidemiddel skal ha og er i tillegg beriket med aloe vera og salvie, som gir god glid og virker pleiende. Glidemiddelet er naturlig og vannbasert og passer for sensitiv hud. En stor bonus med dette glidemiddelet er at også emballasjen er miljøvennlig! 

Hvor mange stjerner vil du gi?