Penisringpakke til par

Artikkelnr. 119898
899,- før 1057,00

BEGGES NYTELSE

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Denne parpakken lar dere forlenge og øke nytelsen på soverommet! Med en fjernstyrt penisring, et par dråper orgasmekrem og et spennende glidemiddel er alt duket for suksess…

Sono no. 74 penisring med fjernkontroll

Med penisringen fra Sono vil han få en hardere ereksjon som varer lenger. Den slanke og ovale formen på overflaten vil dessuten treffe hennes klitoris under samleie og pirre begge parter med sine 10 ulike vibrasjonsprogrammer. Noe av det beste med denne penisringen er at den kan styres med fjernkontroll. Det betyr at dere ikke trenger å ta pause i sengekosen for å endre på vibrasjonene underveis. Helt perfekt! Med denne penisringen kan dere få mer ut av sexstillingene dere allerede elsker. Penisringen er også oppladbar og kan fint bli med på en dampende het opplevelse i dusjen.

YESforLOV freshness glidemiddel

YESforLOV Freshness glidemiddel er helt genialt! Det er vannbasert og kan brukes med alle sexleketøy. I tillegg kan det brukes under samleie og med kondom. Glidemiddelet er skånsomt mot hud og intime områder og holder på den gode gliden lenge. I tillegg har det en virkning som gir en opphissende og pirrende følelse for begge parter, og inneholder naturlige ingredienser som gjør at mannen kan holde ut lenger. Med andre ord: Det perfekte glidemiddelet til deres nye penisring! Tuben rommer 100 ml!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

For å sette prikken over i’en, kan dere begge bruke et par dråper med Kondomeriets orgasmekrem. For nei – orgasmekrem kan ikke bare brukes av kvinner. Orgasmekremen vil også forbedre blodsirkulasjonen i penis og vil kunne bidra til å få den kraftige og deilige ereksjon han ønsker seg. Kremen smøres på penishodet og skaftet og på klitoris og området rundt. Når kremen starter å virke, vil det prikke, varme og krible fordi blodet strømmer til området og gjør dere begge enda mer følsomme under trusekanten. Dette kan gi dere begge et raskere og sterkere klimaks som varer lenger!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: