Onanipakke til henne

Artikkelnr. 118932
379,- før 498,00

TIL HENNE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Har du først prøvd en klitorisvibrator og et par dråper orgasmekrem, vil du trolig aldri ønske å være foruten. En avhengighetsskapende kombinasjon!

Lite er deiligere enn følelsen av en intens orgasme som får deg til å spenne hver muskler i kroppen av ren og skjær nytelse. Og i denne onanipakken til henne er alt lagt til rette for hennes orgasmiske opplevelse.

Klitorisvibrator RO-90 Ultra

Den lekne klitorisvibratoren RO-90 Ultra har 10 ulike vibrasjonsmønstre du kan leke deg med – enten alene eller sammen med en partner. Selv om vibratoren er tiltenkt klitoris, fungerer den også utmerket til å stimulere andre erogene soner. La vibrasjonene pirre brystvortene eller på innsiden av lårene, før du utnytter dens fulle potensiale. Klitorisvibratoren er liten og nett og passer perfekt i vesken. Den er også sprutsikker og godt rustet for en fuktig opplevelse – under dynen eller i dusjen.

Kondomeriets egne orgasmekrem

Kondomeriets egne orgasmekrem (50 ml) inneholder L-Arginin, et virkestoff som gjør deg mer følsom under trusekanten. Den er blitt en stor kundefavoritt. Kremen vil gi en prikkende, varmende og kriblende følelse, som følge av blodet som strømmer til området. Smør en liten dråpe på klitoris og la det virke. Bruk deretter klitorisvibratoren og føl hvordan orgasmen, etter kort tid, skyller over deg – raskere, sterkere og lengre.

Spesifikasjoner RO-90 Ultra: 

  • Materiale: Hardplast
  • Lengde: ca. 9 cm
  • Omkrets: 5,3 cm
  • Bredde: 1,5 cm
  • Batteri: 1 x AAA
  • Vibrasjonsmønstre: 10 ulike
  • Vanntett: Dusjtett
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Ingredienser: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?