Mer Lyst Snerten analpakke grå

Artikkelnr. 119476
349,- før 437,00

ANAL-LEK

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

I Mer Lyst analpakke får du alt du trenger for en deilig analopplevelse! Bestselgeren Snerten analplugg i lekker gråfarge, Mer Lyst Ren analdusj og et analglidemiddel gjør det hele komplett...

Bestselgeren Snerten analplugg

Snerten analplugg er kommet i en lekker gråfarge du ikke kan motstå! Analpluggen har fire deilige kuler i økende størrelse og gir nytelse ved bruk i anus. Stopperen er en sterk sugekopp som gir det hele en trygg opplevelse. Mer Lyst Snerten analplugg er fin for nybegynnere og kan brukes til oppvarming før analsex med penis – dersom du ønsker å åpne bakluken ytterligere. Sammen med riktig glidemiddel er denne en drøm å føre inn!

Riktig glidemiddel er alfa og omega

Anal glidemiddel EasyGlide er et glatt og deilig glidemiddel med drøyere konsistens – som er spesielt utviklet for analsex. Dette glidemiddelet er derfor det perfekte tilbehøret til anallek! Analglidemiddelet er vannbasert, og tuben rommer 150 ml.

Mer Lyst Ren analdusj

Mer Lyst Ren analdusj gjør deg skinnende ren før analsex, slik at du kan få en behagelig opplevelse! Analdusjen passer alle kjønn! Det er viktig med god hygiene når det kommer til analsex. For mange innebærer det å vaske baken i forkant, for å gjøre hele opplevelsen så avslappet og komfortabel som mulig. Mer Lyst Ren analdusj hjelper deg med å fjerne eventuelle rester og gjør deg skinnende ren på innsiden. Analdusjen har to ulike, utskiftbare plastdyser med små hull øverst som spruter ut vannet. Den ene er tykkere og lengre enn den andre, så her kan de fleste finne en som passer.

Hvordan bruke analdusj?

  1. Fyll pumpen med lunkent vann og skru på ønsket plastdyse.
  2. Før enden forsiktig inn i anus. Bruk gjerne litt vannbasert glid.
  3. Klem på beholderen til den er tom for vann, slik at vannet spruter på innsiden og press ut vannet.
  4. Gjenta helt til vannet som kommer ut er helt klart.

Et godt tips er å bruke analdusjen sittende over et toalett eller i dusjen!

Hvor mange stjerner vil du gi?