Mer Lyst Sjarmerende rabbitvibratorpakke

Artikkelnr. 119448
649,- før 756,00

DEILIG RABBIT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

I denne pakken får du den perfekte lille rabbitvibratoren, og alt du trenger for å nyte den gang etter gang!

Sjarmerende rabbitvibrator

Denne sjarmerende lille rabbitvibratoren er en perfekt førstegangsrabbit! I tillegg til et lekkert design, har rabbitvibratoren pirrende og deilige vibrasjoner, som stimulerer både g-punkt og klitoris på en og samme gang. Sjarmerende rabbitvibrator er dekket av silikon, og har en silkemyk overflate som kjennes som fløyel mot huden. Du har hele syv programmer av vibrasjon, hastighet og pulsering å velge mellom.

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli, sammen med denne orgasmekremen er en uslåelig kombinasjon! Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. 

Masser en liten ert av kremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem.

Luksus Sensitiv glid tube 100 ml

Luksus Sensitiv er et hybridglidemiddel, som kan nytes alene, i selskap av et sexleketøy eller til intim utfoldelse sammen med en partner. Glidemiddelet gir en glatt og silkemyk følelse under samleie, kan også brukes med sexleketøy, kondomer eller ved analsex.

Vibratorrens 100 ml

Smak og Behag Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé. Vibratorrensen tar bort minst 99% av de skadelige bakteriene, og er noe som anbefales å bruke med alle leketøy som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig.

Hvor mange stjerner vil du gi?