Mer Lyst pakke til han

Artikkelnr. 119453
899,- før 1047,00

DET HAN TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Denne pakken inneholder vår bestselgende Fleshlight, glidemiddel og pudder. Perfekt for deg som vil ha den deilige Fleshlight-opplevelsen mange menn elsker!

Bestselger: Mer Lyst Fristende Fleshlight

Gi etter for fristelsen og gjør deg klar for en intens orgasme i ekte Fleshlight-stil! Mer Lyst Fristende Fleshlight er laget i Real Skin-materiale som føles ekte og deilig. Innsiden består av et unikt kammer med ulik diameter og stimulerende riller. Det fleksible materiale føles utrolig ekte, men gjør også at vaginaen passer de aller fleste penis-størrelser. Du bestemmer selv hvor trang vaginaen skal føles ved hjelp av vakuumlokket i den tynne enden. Dette er ofte det som utgjør den store forskjellen. Onani blir rett og slett aldri det samme igjen!

Tips: Varm opp Fleshlighten under rennende varmt vann, for å få følelsen av kroppstemperatur.

Glidemiddel perfekt for din Fleshlight

For den beste opplevelsen er det viktig å bruke glidemiddel! I pakken får du Fleshlube Water glidemiddel som er perfekt å bruke med Fristende Fleshlight. Den gir deg en silkeglatt og pirrende følelse og samtidig skånsom mot huden.Flasken rommer 100 ml glidemiddel.

Fleshlight Renewing Powder

Fleshlight Renewing Powder gjør din Fleshlight god som ny etter bruk, slik at du kan nyte den igjen og igjen og igjen!Vask først vaginaen med lunkent vann og intimsåpe for å fjerne glidemiddel-rester. Deretter er det lurt å bruke en vibratorrens og la den tørke. Når den er tørr, pudrer du på Renewing Powder for å få den god som ny!

Hvor mange stjerner vil du gi?