Mer Lyst Fristende Fleshlight runkepakke

Artikkelnr. 120748
599,- før 878,00

HEFTIG

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Den ultimate pakken for han som ønsker å ta alenestunden til neste nivå... Pakken inneholder vår bestselgende Fleshlight og et essensielt glidemiddel som gjør opplevelsen enda bedre!

Mer Lyst Fristende Fleshlight runkepakke inneholder: 

  • Mer Lyst Fristende Fleshlight
  • Pjur Aqua glidemiddel 100 ml

Mer Lyst Fristende Fleshlight

Mer Lyst Fristende Fleshlight er laget av Kondomeriet, i samarbeid med verdensgiganten Fleshlight. Den er laget i det orginale Real Skin-materialet som Fleshlight er så kjent for, og har den samme deilige vakuumeffekten. Mer Lyst Fristende Fleshlight kommer i en praktisk og sort plastboks som gir godt grep om sakene når den brukes, og som også gir sexleketøyet et diskré uttrykk! Vaginaen på innsiden føles svært ekte og deilig, og innsiden består av et unikt kammer med ulik diameter og stimulerende riller. Tøyeligheten gjør at vaginaen passer de aller fleste penis-størrelser. Du bestemmer selv hvor trang vaginaen skal føles ved hjelp av vakuumlokket i den tynne enden. Dette er ofte det som utgjør den store forskjellen. Et hett tips er å varme opp Fleshlighten under rennende varmt vann, for å få følelsen av kroppstemperatur. Onani blir rett og slett aldri det samme igjen! 

Psst... Mer Lyst Fristende Fleshlight kommer i begrenset opplag, så ikke vent for lenge!

Les mer om Mer Lyst Fristende Fleshlight her. 

Glidemiddel til din Fleshlight

I pakken finner du et vannbasert glidemiddel fra Pjur som vil gjøre opplevelsen med din Fleshlight enda mer fantastisk! Glidemiddelet holder på den silkeglatte følelsen, uansett om du bruker den med et sexleketøy, med hånden, eller en partner. Glidemiddelet setter ikke flekker på hverken klær eller sengetøy og forsvinner etterhvert av seg selv, uten bruk av såpe eller vann. Her trenger du altså ikke å tenke på annet søl enn det du lager selv... Glidemiddelet inneholder ingen tilsetningsstoffer, parfyme, oljer eller silikon! Tuben rommer 100 ml.

Ingredienser: Aqua (water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?