Gi hånden en velfortjent pause med Keon masturbatorpakke. Anstrengelsen blir mindre, mens nytelsen blir større! 

Virtuell og automatisk sexmaskin

Keon masturbatorsett gir deg en virtuell og automatisk sexmaskin og en naturtro vagina som enkelt klikkes på plass i maskinen. Med noen enkle klikk på kontrollpanelet, kan du få det akkurat slik du vil. Bestem hvor lange drag du ønsker, og la sexmaskinen bevege vaginaen akkurat i den farten du foretrekker. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte! Vaginaen er laget av et superrealistisk og mykt materiale. Og innsiden er så lik ekte vare det er mulig å komme. Prikken over i’en er at maskinen kan synkroniseres mot en deilig voksenfilm. Det betyr at vaginaen vil bevege seg i takt med det du ser på skjermen. Hvor lenge klarer du å holde ut…?

Glidemiddel gjør det bedre

For å gjøre det enda deiligere for deg, har vi lagt Luksus Aloe Vera glidemiddel med i pakken. Glidemiddelet er vannbasert, gir huden ekstra fuktighet og gir veldig god glid! Det gjør rett og slett opplevelsen enda bedre. Drypp noen dråper med glidemiddelet i den naturtro åpningen på vaginaen og på penis. Gli deretter inn i sexmaskinen, og la resten overlates til fantasien, eller skjermen…

Vask din sexmaskin på riktig måte! 

Husk alltid å rengjøre sexleketøy etter bruk. Selve maskinen skal kun rengjøres med en klut, mens vaginaen tas ut av beholderen og skylles og vaskes med intimsåpe. Deretter påfører du et lag med Smak og Behag vibratorrens, en rensegelé som desinfiserer og fjerner bakterier på sexleketøyet. For at du skal kunne nyte den samme gode følelsen igjen og igjen, inneholder pakken også Fleshlight Renewing Powder. Pudderet gjør vaginaen og andre realistiske onaniprodukter som nye igjen etter bruk. Påfør pudderet etter du har rengjort sexleketøyet og tørket det. Pudderet forhindrer at støv og fukt setter seg på sexleketøyet, og opprett den realistiske og deilige kvaliteten!

Hvor mange stjerner vil du gi?