Hot Octopuss vibrerende runkepakke

Artikkelnr. 121255
899,- før 1137,00

RUNKE-FAVORITT

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

Gi hånden din en velfortjent gave med Hot Octopuss vibrerende runkepakke. Penisvibratoren tar seg av alt jobbingen, pluss at du får med vårt populære glidemiddel!

Vi har gjort jobben enkel for deg og satt sammen den ultimate runkepakken for deg: 

Populær penisvibrator for menn 

Med Hot Octopuss penisvibrator blir du maksimalt bortskjemt. Trykk deg gjennom 9 vibrerende programmer og 5 intensitetsnivåer finn din favoritt. På innsiden av penisvibratoren vil et PulsePlate-punkt sende kraftige vibrasjoner mot penishodet. Den intenst deilige stimuleringen vil definitivt få deg i mål! Faktisk kan du oppleve harderer og raskere orgasmer - og denne fantastiske penisvibratoren fungerer også selv om penis ikke er erigert! Penisvibratoren er laget av et deilig silikonmateriale og tyngden gir deg virkelig følelsen av ekte kvalitet. Penisvibratoren kan fint bli med deg i badekaret eller i dusjen for en våtere alenestund! Den er i tillegg oppladbar og gir deg 60 minutter med nytelse.

Deilig følelse med glatt glid

Luksus Naturlig glidemiddel er nøytralt på smak og lukt, og er ikke tilsatt parabener eller parfyme. Glidemiddelet gjør huden glatt og fuktig, og gir mer nytelse  og velbehag for begge parter under sex. Dette glidemiddelet kan også benyttes med dine favoritt-sexleketøy. Luksus Naturlig er et glidemiddel som fint kan brukes sammen kondomer, og det kan trygt brukes under graviditet. Gliden vaskes lett bort med vann, og setter ikke flekker på tøy eller stoff. Glidemiddelet kommer i en praktisk tube som rommer 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?