Harms store prostatapakke

Artikkelnr. 119443
899,- før 1036,00

ALT DU TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

I Harm prostatapakke får du alt du trenger for en deilig orgasme! Her får du prostatavibrator, analdusj, glidemiddel og rensespray…

Harm prostatavibrator

Harm prostatavibrator passer like godt for nybegynneren som den mer erfarne. Det var derfor Harm valgte nettopp denne som sin prostatavibrator. Harm prostatavibrator har fire pirrende kuler på skaftet, som masserer herlig på innsiden av anus. Kulene fungerer også nærmest som analkuler når prostatavibratoren trekkes ut og settes inn. I tillegg vil den nedre delen av prostatavibratoren massere et annet stort nytelsespunkt for menn, nemlig perineum (området mellom pung og anus). Prostatavibratoren har dessuten en uttagbar og oppladbar bulletvibrator som kan brukes til å stimulere andre erogene soner og har syv ulike vibrasjonsmodus. Den holder seg på plass av seg selv, hvilket er superkjekt når hendene dine er opptatt med en annen jobb…

OBS: Prostatavibratoren er oppladbar, og laderen skal stikkes gjennom silikonen (gummihullet) på siden av bulletvibratoren. Silikonen skal ikke fjernes.

Mer Lyst Ren analdusj

God hygiene er viktig når det kommer til analsex! For mange innebærer det å vaske baken i forkant, for å gjøre hele opplevelsen så avslappet og komfortabel som mulig. Mer Lyst Ren analdusj hjelper deg med å fjerne eventuelle rester og gjør deg skinnende ren på innsiden. Analdusjen har to ulike, utskiftbare plastdyser med små hull øverst som spruter ut vannet. Den ene er tykkere og lengre enn den andre, så her kan de fleste finne en som passer.

Anal glidemiddel EasyGlide

For en vellykket analopplevelse er riktig glidemiddel viktig! EasyGlide Anal glidemiddel er spesielt laget for analsex da den holder ekstra lenge på fuktigheten, og gir god glid. Analleken med din nye prostatavibrator kommer til å gå som smurt! Glidemiddelet har ikke lukt, setter ikke flekker og vaskes lett bort med vann. Flasken rommer 150 ml.

Luksus Vibratorrens spray 150 ml

Det er veldig viktig å rengjøre sexleketøyene etter bruk! I denne pakken får du Luksus vibratorrens spray som gir Harm prostatavibrator den pleien den trenger – slik at du kan nyte leketøyet igjen og igjen. Rensesprayen desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. Sprayen påføres etter prostatavibratoren er vasket med mild såpe og vann. Noen få sprut av sprayen, er alt som trengs. La det virke i tre minutter før du skyller det av. Så enkelt og greit!

Hvor mange stjerner vil du gi?