Forspill pakke

Artikkelnr. 119029
249,- før 345,00

SEXY FORSPILL

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

I denne pakken får du en kilefjær, selvlysende terninger, massasjelys, blindfold og en liten massasjelotion. Alt du trenger til et lekent forspill!

Selvlysende erotiske terninger 

Et par erotiske terninger er genialt når man trenger litt inspirasjon til hva du skal gjøre med partneren. Gi fra deg kontrollen eller vis hvem som er sjefen! Trill terningene og la dem bestemme hvilke aktiviteter dere skal gjøre – og hvor de skal utføres! Disse lyser i mørket, så de fungerer utmerket når lysene er skrudd av...

Pirrende sanselek 

Bruk blindfoldet fra Ouch til å fjerne synssansen. Dette vil forsterke alle andre sanser og la fantasien og nytelsen få fritt spillerom. Mer Lyst Sanselig kilefjær gjør berøringen enda mer pirrende. Stryk den forførende over partners erogene soner. Det å ikke kunne se hva du gjør, vil utvilsomt bidra til å gjøre h*n mer opphisset... 

Erotisk massasje 

En erotisk massasje er kanskje det mest eksklusive forspillet som finnes, og et massasjelys bidrar til å sette stemningen. Men ikke nok med det! Når Cocolicious soya massasjelys smelter, omgjøres massen til velgjørende og herlig duftende olje som pleier huden.

I pakken får du også med Liquid Love varmende massasjelotion som gjør forspillet enda hetere! En pirrende, varmende sensasjon vil bre seg over huden når den påføres. Massasjelotionen har en frisk smak av jordbær. Den tåler, med andre ord, myke kyss og slikk på brystvorter, øreflipper og andre erogene soner etter hvert som massasjen utvikler seg... Obs: bør ikke brukes intimt! Flasken rommer 37 ml.

Tips: Den som masserer, bør også kle av seg. Det er deilig å kjenne hud mot hud! 

Hvor mange stjerner vil du gi?