Climaximum og Manta penisvibratorpakke

Artikkelnr. 119938
1599,- før 2047,00

VIBRATOR PAKKE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Parpakke spekket med vibrerende lyst! Parpakken vil garantert gi kriblende vibrasjoner for han og henne, både sammen og alene...

Climaximum Rabbitvibrator Spirit

Parpakkens største orgasmefest er det definitivt rabbitvibratoren som inviterer til! Rabbitvibratoren Spirit fra Climaximum gjør rett og slett alt, og er så absolutt en vinner i enhver parpakke. En rabbitvibrator stimulerer både innsiden og utsiden samtidig, så her er det omtrent umulig å ikke vippes over kanten i rekordfart! Og er dere ekstra lekne, snu rabbitvibratoren så klitorisstimulatoren vibrerer mot hennes anus, samtidig som han kjæler med hennes klitoris...

Penisvibrator Fun Manta sort

Parpakken byr også på en sexy og innovativ penisvibrator! Dette er parpakkens geniale multitool. Penisvibratoren Manta fra Fun Factory kan nytes på utallige måter, både sammen og alene. La penisvibratoren gli opp og ned langs skaftet, samtidig som du bruker munn eller hender på ham. Vibratoren er også perfekt under samleie! Hold penisvibratoren med de myke vingene inntil skjedeåpningen, samtidig som han glir inn i den. Vibrasjonen forplanter seg deilig både langs hele klitoris og hans penis. Definitivt felles nytelse!

Luksus Sensitiv Glidemiddel

Parpakkens helt nødvendige tilbehør er Luksus Sensitiv glidemiddel. Det er et hybrid glidemiddel som er satt sammen av både vann og silikon og som gir god glid. Bruk alltid et glidemiddel når du nyter dine sexleketøy. Overflaten på ethvert sexleketøy vil tiltrekke seg kvinnens naturlige fuktighet, og derfor blir det fort for mye friksjon mot de delikate slimhinnene. Som en bonus gjør glidemiddelet at vibrasjonene kjennes enda bedre, så her er det vinn-vinn! Tuben rommer 100 ml!

Glidemiddel med smak av jordbær

En deilig skatt i parpakken er det spiselige glidemiddelet med jordbærsmak fra JO. Det smaksatte glidemiddelet er perfekt om du vil gi din kjære deilig oralsex, samtidig som du lekent pirrer han med penisvibratoren. Glidemiddelet kan trygt brukes med alle typer sexleketøy. Tuben rommer 120 ml! 

Hvor mange stjerner vil du gi?