Arcwave Ion Tango Soltada runkepakke | Kondomeriet

Opplev orgasmer du aldri har kjent maken til før med denne fantastiske runkepakken! Pakken består av favoritten Arcwave Ion og en pirrende analplugg fra Tango-serien vår. Alt du trenger for å ta nytelsen til et nytt nivå...

Womanizer for menn + pirrende analplugg

Har du alltid ønsket å prøve Womanizeren for menn? Nå kan du det, med denne supergode runkepakken med Arcwave Ion. I pakken får du også med Tango Soltada analplugg, om du har lyst til å prøve ut litt back door-action i tillegg! Psst... her får du begge produktene til en ekstra god pris. 

Masturbatoren som alle menn snakker om!

I denne runkepakken får du to produkter som kommer til å gi orgasmene dine én helt ny betydning. Masturbatoren Arcwave Ion gir deg en helt ny måte å oppnå klimaks på. Faktisk kan du oppleve hvordan en kvinnelig orgasme føles. Ihvertfall så nært det er mulig å komme... Arcwave Ion bruker trykkbølger for å stimulere penis. Masturbatoren er det første sexleketøyet for menn som bruker Pleasure Air-teknologi, trykkbølgene som Womanizer er blitt så elsket for! Trykkbølgene stimulerer nerveendene på undersiden av penis, i forhudsstrengen (frenulum), som er vanskelig å stimulere ordentlig under samleie, onanering og andre sexleketøy for menn. Faktisk er disse følsomme nerveendene de samme som skaper sterke og intense orgasmer hos kvinner. Trykkbølgene gir målrettet stimulering og gir deg en ny, variert og intens måte å få orgasme på. Denne masturbatoren, med sine 8 intensitetsnivåer, vil garantert gå deg på nervene – i absolutt beste mening!

Sammen med masturbatoren får du også Tango Soltada analplugg. Denne analpluggen kan du faktisk bruke samtidig som du bruker masturbatoren! Soltada er laget i metall og har fem kuler i økende størrelse nedover, som vil massere analpassasjen innvendig. Når du innfører eller trekker buttpluggen ut, vil ringmusklene i anus gripe rundt hver kule og gi en deilig og pirrende følelse! Inviter med en partner på en erotisk tango for to og la din kjære erte deg ved å føre analpluggen inn og ut... eller nyt den alene! Husk å alltid bruke godt med glidemiddel ved analsex, siden det ikke produseres noe naturlig fuktighet der bak, for den aller beste og tryggeste opplevelsen. Apropos trygg. Buttpluggen har en stopper i bunnen, som ikke bare sikrer trygg bruk, men som også gjør deg til en skikkelig blikkfang. Den er nemlig laget med en klar diamant i bunnen!

Hvor mange stjerner vil du gi?