VERDI 2580,-

We-Vibe Tease Us gavesett Bond

Artikkelnr. 120997
2190,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

 • Farge: Sort
 • Materiale: Silikon
 • Lengde cm: 7,8
 • Diameter cm: 4,4
 • Vanntetthet: Badetett
 • Merke: We-Vibe
 • Batteritype: Oppladbar
 • Lydnivå: Stille
 • Vibrasjonsstyrke: Kraftig
 • Justeringsmuligheter: Trinnvis

Den perfekte forspill-pakken for han og han! Gavesettet We-Vibe Tease Us Bond inneholder to trusevibratorer for menn, som definitivt vil ta teasingen (og sexen) til neste nivå...

Gavesett for menn

We-Vibe Bond er et sexleketøy som kan brukes helt diskré under klærne, hvor som helst og når som helst, og styres via både fjernkontroll og app. We-Vibe Bond er ikke i utgangspunktet laget for å gi en kraftigere ereksjon, men for å pirre og tease den som har den på, og for å ta forspillet til neste nivå - akkurat som en trusevibrator for menn! Ringen festes rundt penis og pung for å vibrere mot perineum (området mellom pung og anus). Dette området er svært følsomt for menn, og kan gi en helt ny og deilig følelse ved stimulering. Penisringen legger seg tett inntil kroppen og er svært stillegående, så her kan dere lett ta nytelsen ut av soverommet... Ved å bruke Bond kan dere gjøre forventningen om sex like god som selve akten! Og i dette gavesettet får dere ikke bare én We-Vibe Bond - men én hver. Og til en billigere penge enn ved å kjøpe dem separat!

Ja, den vil passe begge!

We-Vibe Bond passer for alle med en penis, som er nysgjerrige og lenke, og som vil sprite om sexlivet! Ringstørrelsen måler 3,5 cm i diameter, men dette kan utvides om nødvendig. Det følger nemlig med en Custom Fit-lenke, som gir deg valget mellom to størrelser. Det gjør penisringen justerbar, og den klikkes enkelt på penis. Hurtigutløseren gjør den også svært lett å ta av. Penisringen har 10 vibrasjonsprogrammer, som kan styres på 3 forskjellige måter: enten direkte fra penisringen, fra en fjernkontroll eller via We-Connect-appen til We-Vibe (som kan brukes uavhengig av avstand). Dette åpner for mye moro! Trenger dere inspirasjon til hvordan å bruke den? Sjekk ut punktene under! 

 1. Fest Bond med den vibrerende delen vendt nedover. På denne måten stimulerer penisringen perineum! Slik kan den sitte på under oralsex og samleie.
 2. Bruk We-Vibe Bond som en trusevibrator ute i offentligheten og ha den på i kinosalen, under en romantisk middag eller mens du er på farten. Teasing har aldri vært så gøy eller så opphissende. Og kontrollen... den kan dere gi til hverandre!
 3. We-Vibe Bond er 100 % vanntett, og kan fint tas med i dusjen og badekaret for en våtere affære.
 4. Fest ringen med den vibrerende delen opp. Den øvre delen vil da kunne vibrere mot anusåpningen under analsex.

Prøv dere frem og finn ut hvordan We-Vibe Bond fungerer best for dere!

Hvor mange stjerner vil du gi?