Fifty Shades Heavenly Bulletvibrator

Artikkelnr. 116567
5 omtaler
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Hardplast
  • Vanntetthet: Dusjtett
  • Merke: Fifty Shades
  • Batteritype: LR 44
  • Justeringsmuligheter: Ingen

Fifty Shades Heavenly Bulletvibrator er en liten og hendig bullet-vibrator med deilige vibrasjoner. Minivibratoren er perfekt til pirrende massasje på erogene soner, som det er flust av på både den kvinnelige og mannlige kroppen... 

Vibrator for reise og diskret lek 

Heavenly Massage Bullet er en søt og diskret vibrator, som passer perfekt på reise, weekend-tur eller i vesken. For diskret og uskyldig lek, når som helst og hvor som helst når lysten måtte overmanne deg! Vibratoren har kun én hastighet, men er tilgjenjeld hissig. Perfekt for lek alene, til forspillet eller under sex. Den hendige størrelsen og det diskret utseende gjør denne til en perfekt vibrator for de som skal prøve en klitorisvibrator for første gang. 

Heavenly Bulletvibrator er dusjsikker, slik at du kan kose deg litt ekstra i det våte element. Bulleten drives av 3 LR 44 batterier, og 6 batterier er inkludert i pakken. 

NB! Plastlappen rundt batteriene må ikke fjernes.

Fifty Shades of Grey Weekend Collection 

Heavenly Massage Bullet er et produkt i Fifty Shades of Grey Weekend Collection, en kolleksjon designet for lidenskapelige øyeblikk hvor enn man måtte være. Kolleksjonen er godkjent av forfatteren bak suksuss-bøkene Fifty Shades, E L James. 

Dette sier andre kunder (5)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: