VERDI 1200

Feel Desire by Iselin Guttormsen

Artikkelnr. 121193
4 omtaler
629,- før 899,-

NÅ -30%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Feel by Iselin

Ta sexlivet ditt til et nytt nivå med Feel Desire by Iselin Guttormsen. Perfekt for deg som ønsker et mer lekent sexliv med begjær, lidenskap og vibrerende morro. Midt i blinken for deg og en leken partner!

Feel Desire by Iselin Guttormsen

I samarbeid med Kondomeriet lanserer Iselin Guttormsen to helt unike bokser: Feel Desire by Iselin Guttormsen & Feel Lust by Iselin Guttormsen.  

Feel Desire by Iselin Guttormsen er en boks for deg som er nysgjerrig på egen seksualitet og som vil utforske ditt seksuelle potensiale enda mer. I boksen kommer det en kombinasjon av produkter som skal kunne tilfredsstille både deg og partner, og la dere eksperimentere med hverandre på nye og deilige måter. Boksen består av spennende sexleketøy og tilbehør som sexolog Iselin Guttormsen har plukket ut for å gi deg et mer lekent sexliv, med mer nytelse og mer begjær!  

Er du klar for å ta ditt begjær til nye høyder?  

121193-Feel-Desire-by-Iselin-Guttormsen-modellbilde4.jpg

Feel Desire by Iselin Guttormsen inneholder produkter til en verdi av 1200 kroner! I boksen finner du 6 fantastiske produkter: 

  • Massasjelys: Et utrolig massasjelys som virkelig setter stemningen i rommet. Ikke bare dufter den fantastisk når den tennes, men voksen smelter og forvandles til en deilig massasjeolje som kan dryppes på partnerens nakne hud...  
  • Vibratorrens: Det er viktig å gi sexleketøyene den pleien de fortjener. Derfor får du med denne praktiske og gode vibratorrensen i sprayform. Rengjør leketøyene dine kjapt og enkelt, slik at dere kan nyte de igjen og igjen – og igjen!  
  • Vibrerende penisring: I boksen får du med denne vibrerende penisringen – perfekt for lekne par som ønsker å få mer ut av sexstillingene dere allerede elsker. Den har svært tøyelig materiale, som gir et godt grep rundt penis og sikrer en steingod ereksjon. Den kan også settes på slik at den treffer klitoris ved hvert støt...  
  • G-punktvibrator: Denne g-punktvibratoren er noe helt for seg selv. Vibratoren er ergonomisk utformet og har en buet spiss med stimulerende riller, i tillegg til et svært bøyelig skaft. Det myke og glatte materialet gjør hele opplevelsen desto deiligere!  
  • Glidemiddel med jordbærsmak: Med dette glidemiddelet kan dere virkelig ta desserten til soverommet! Dette vannbaserte glidemiddelet med jordbærsmak lukter og smaker helt fantastisk, og har en nydelig tykk konsistens som gir en langvarig og god glid.  
  • Orgasmekrem: Dette er en mild orgasmekrem med varmende effekt som vil gjøre den gode sexen enda deiligere! Når du puster eller blåser sensuelt på kremen, vil varmen føles fantastisk. Orgasmekremen har en deilig duft av mint og i tillegg en frisk og god smak, noe som gjør den perfekt til oralsex! 

Sexologens beste tips til et mer lekent sexliv

Med Feel Desire by Iselin Guttormsen, får mer enn bare sexleketøy på kjøpet. Du får på mange måter med deg sexologen inn på soverommet. Hun har nemlig laget et helt eget inspirasjonshefte, der hun guider og veileder deg på veien til et mer lekent sexliv. Heftet inneholder blant annet tips og triks til hvordan å ta sengekosen til neste nivå, en sexy spilleliste og gode samtalestartere for deg og din kjære, som virkelig får igang praten rundt sex! Her får du mye for pengene, med andre ord!

– Vi gir produktene terningkast seks! 

Marthe (26) og Henrik (30) har testet sexboksen og sier: "vi opplevde det som spennende og litt moro å prøve ut noe nytt, og dette har definitivt gitt oss en ny dimensjon til sexlivet." Les hele opplevelsen til Marthe og Henrik her.

Ingredienser massasjelys: Sox wax, coconut wax, avocado oil, shea butter, mixed nut oil, vitamin E, vitamin C, fragrance. 

Ingredienser vibratorrens: Water (Aqua), cocamidopropyl betaine, propylene glycol, benzalkonium chloride, phenoxyethanol, zinc gluconate, fragrance. 

Ingredienser glidemiddel med jordbærsmak: Glycerol, water, essence, flavor, cellulose, methyl p-hydroxybenzoate, propyl ester. 

Ingredienser orgasmekrem: Water, glyceryl propionate, hydroxycellulose, cocoa butter, hexadecanol, disodium, mint.

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?