Fun Bouncer dildo svart

Artikkelnr. 116166
1 omtaler
829,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (12)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Lengde cm: 18
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Fun Factory
  • Batteritype: Ingen motor
  • Omkrets: 12,5

Bouncer er en unik dildo som reagerer på dine bevegelser! Dildoen intensiverer opplevelsen med tre vektede kuler inni som roterer. Med sine 18 fyldige, bølgede centimeter vil Bouncer dildo gi en heftig opplevelse - igjen og igjen. 

Dildo med det lille ekstra

Ved første øyekast kan Bouncer kanskje se ut som en helt vanlig dildo. Det glatte, abstrakte designet og den lett bøyde formen er perfekt for stimulering av g-punktet og prostata, men avslører ikke den deilige overraskelsen dildoen har innvendig... Dildoen har variabel tykkelse i skaftet, og hver del av dildoen gir deg ekstra deilig stimulering som virkelig kommer til sin rett når du rister eller beveger på dildoen. Bouncer har nemlig lydløse, roterende bevegelser inni seg. Tre roterende kuler i skaftet gir opplevelsen av denne dildoen et ekstra spennende aspekt. 

For g-punkt, strap-on og analsex

Dildoens vide base stimulerer de erogene sonene utenfor vaginalåpningen, og gjør samtidig Bouncer til et perfekt sexleketøy for analt bruk. Dildoen har en silkeglatt overflate med et fast, men likevel fleksibelt skaft av ren silikon. Den lave profilen på basen tillater Bouncer dildo å feste seg på glatte overflater og vegger. Dildoen er også perfekt i kombinasjon med et strap-on belte, for ekstra spennende lek med en partner. 

Dildoen gir deg hele 18 centimeter med nytelse, og en variabel omkrets på opptil 12,5 centimeter. Nyt hver centimeter sammen med et glatt, vannbsert glidemiddel. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: