Sexleketøy for par - guide til parvibratore... | Kondomeriet

Hvilken parvibrator fra We-vibe skal du velge?

Hvordan velge riktig parvibrator? Her får du en enkel innføring i hvilke parvibratorer vi har fra We-vibe!

Er du nysgjerrig på å prøve ut sexleketøy med partner? Da er denne guiden akkurat det du trenger. Fra We-vibe får du nemlig flere ulike parvibratorer til ulike behov. Vi har laget en enkel oversikt over de ulike modellene slik at du kan finne den som passer for deg!

Artikkel-we-vibe-parvibrator-hvilken-modell.png

Hva er en parvibrator? 

Før du setter i gang med å se på de ulike modellene, er det lurt å sette seg inn i hva en parvibrator faktisk er. Det er nemlig mange som ikke vet dette, eller hvordan de fungerer. 

En parvibrator er et fantastisk sexleketøy som kan brukes sammen med en leken partner under sex. Et slikt leketøy kan man bruke både fordi man trenger ekstra stimuli under sex, eller fordi man rett og slett ønsker det lille ekstra for å gjøre den gode sexen enda bedre. 

Parvibratorene fra We-vibe kommer med en unik u-form som gjør at den passer perfekt på og inni skjeden under sex. Vibratoren settes inn i skjeden med én del på innsiden av skjeden og én del som ligger utenpå på klitoris. Når leketøyet er skrudd på, vil begge parter få stimuli under sex ved at den gir vibrasjoner både mot klitoris og skjeden, og mot penis. Fantastisk ikke sant? Og ja – det er også plass til partner innvendig. Delen som går inn i skjeden er nemlig smal nok til at det er plass til enten fingre eller en penis samtidig. Som en bonus vil også en mannlig partner kjenne vibrasjonene fra sexleketøyet i penisskaftet og penishodet, samtidig som han presser leketøyet mot g-punktet hennes.

Vibratoren kan styres ved å enten klikke på leketøyet, klikke på fjernkontrollen som følger med eller via app på mobil. Her kommer det litt ann på hvilken modell du har. 

WV_Sync Lite_Illustrations2.png

guide-parvibratorer-tekst.png

Sync lite parvibrator

Om du ikke har prøvd en parvibrator enda, da er dette leketøyet for deg! Sync Lite er perfekt for de som er nysgjerrige og har lyst til å prøve en enklere versjon, før de går over til de mer avanserte. Vibratoren er utstyrt med én kraftig motor som leverer deg deilige og gode vibrasjoner. Sync lite kommer i den kjente u-formen og er slankere enn de andre modellene. Den er også fleksibel, slik at dere kan tilpasse den slik dere vil. I tillegg er den sprutsikker - så her kan dere ha mye moro! Vibratoren kommer ikke med fjernkontroll, men det er mulig å koble den opp mot fjernkontroll om du har én fra We-vibe fra før av.

Artikkel-wevibe-sync-lite-bilde.png

syncliteknapp.png

Sync 2 parvibrator

Om du har lyst til å ta nivået opp ett hakk, da er Sync 2 parvibrator den du skal velge. Sync 2 har ikke bare én motor, men to! Her får du altså enda kraftigere og rumlende vibrasjoner. Denne parvibratoren er også enda mer fleksibel og bøyelig i formen, i tillegg til at du får med egen fjernkontroll og en brukstid på 120 min per lading! 

Artikkel-wevibe-sync-2-bilde.png

sync2knapp.png

Chorus parvibrator

Er du mer erfaren med parvibratorer og ønsker å utforske enda mer? Da er Chorus den rette for deg. Denne parvibratoren kommer med enda flere funksjoner enn de andre modellene! Chorus er en mer avansert vibrator som tilpasser intensiteten etter hvordan kroppene deres beveger seg. Sammen med vibratoren får du nemlig en smart fjernkontroll som du kun trenger å klemme på, for å øke intensiteten. Hvor kult er ikke det? I tillegg til dette kan du koble parvibratoren opp til app på mobil og lage deres helt egne mønstre. Dette er genialt slik at dere kan finne tilbake til deres favorittmønstre hver gang! Chorus er med andre ord, parvibratoren for deg som liker å eksperimentere ekstra. Som Sync 2, har Chorus også mer fleksibel og justerbar form. 

Artikkel-wevibe-chorus-bilde.png

chrousknapp.png

Sync Go parvibrator

Er dere et par som er glade i å reise - så er We-Vibe Sync Go deres nye go-to leketøy. Parvibratoren sørger for at dere begge opplever pirrende vibrasjoner - samtidig. Sync Go har 9 vibrasjonsmoduser, er badetett og kommer med et høykvalitets reiseetui. Go kommer ikke med fjernkontroll, men kan styres via app. 

Sync O parvibrator

Sync O er en av de siste i We-Vibe-familien og skiller seg ut med sin runde, fleksible ende for opptimal plassering i vagina, og som sikrer at vibratoren forblir på plass gjennom hele akten. Sync O har kun en motor som stimulerer klitoris fra utsiden, over 10 vibrasjonsmoduser og det følger med fjernkontroll. Parvibratoren er også den med lengst brukstider: hele 150 minutter!