Visste du at dette øker potensen?

Frukt og grønnsaker er ikke bare bra for kroppen, men øker sexlysten og beriker sexlivet. Form, farge og smak setter nemlig fantasien i sving og gjør oss mer lystne. Androlog Ken Purvis er overbevist om at sunn kost er ensbetydende med god sex, og at det helt klart er en sammenheng mellom frukt og grønnsaker, og potens.

Siden tidenes morgen han man jaktet på hva som er bra for potensen og hvilke råvarer som øker sexlysten. Hvitløk er fortsatt beryktet i Asia for å være et godt potensmiddel, og dette stammer helt tilbake til oldtidens romere og grekere som mente at hvitløk var roten til den ypperste sengegymnastikk.

Erotisk verden

Verden over strides det om hvilke frukter som mest erotiske og sensuelle, men ofte er det enighet om at ferskener er en meget erotisk frukt. Iranere spiser dadler om sexlivet går tregt, mens i Kina tyr de aprikoser. Mange asiater mener også at fiken er den mest erotiske frukten.

Forskning på potens

Forskere mener uansett at hemmeligheten til bedre potens er å spise sunt og å få i deg matvarer som inneholder rikelig med antioksidanter. Grønnsaker og frukt har høyt innhold av antioksidanter og anbefales derfor for å øke lysten. Det sies også at kiwi inneholder mye av aminosyren arginin som er bra for blodsirkulasjonen og ofte er brukt i medisinering av impotente menn.

 

Ta deg derfor en kiwi eller andre frukter som er rikelig på antioksidanter, og øk sexlysten. Gode tips er tyttebær, krekling og nype som alle er antioksidantbomber du kan plukke selv.

Bon Appétit

Her finner du alle våre potensmidler!

 Kilde: matoppskrift.org