Vinner du sexlotteriet i kveld?

Er du klar som et egg for din nye flamme, men usikker på om hun er like interessert? Her er ti tegn på at hun kunne tenke seg det samme som deg.

1. Hun kjøper en øl til deg 

Dette er både et tegn på at hun føler seg trygg på deg, og at hun ønsker å bruke tid med deg…

2. Hun tar på deg

Kroppsspråket er nøkkelen til å forstå om en kvinne er interessert. Tar hun deg på armen eller på benet under samtalen, ønsker hun kanskje å ta på andre steder også.

3. Hun gir deg komplimenter

Gir hun deg komplimenter om hvordan du ser ut eller at du lukter godt, kan du ta det som et tegn på at hun er interessert.

4. Øyenkontakt

Holder hun øyenkontakten lengre enn fem sekunder under samtalen, viser hun at hun liker det hun ser, og at hun gjerne vil utforske det videre.

5. Hun lar deg ta på henne

Tar hun på deg, ta det som en invitasjon til å returnere dette. Ved å la deg røre henne, eller ikke trekke seg unna hvis dere kommer bort i hverandre, viser hun at hun er trygg på deg og tiltrekkes av deg.

6. Hun lener seg mot deg

Lener hun seg mot deg når dere snakker, viser hun at hun er komfortabel med å dele sin personlige sfære med deg. I motsatt fall ville hun holdt seg tilbake for å ikke gi deg feil inntrykk.

7. Hun deler private detaljer

Deler hun personlig eller følelsesmessig informasjon med deg, kan du ta det som et tegn på at hun er åpen for fysisk nærhet også.

8. Hun snakker om sex

Dette er et rimelig klart tegn på at hun er interessert. Hvis hun forteller hva hun liker, og spør deg hva du liker, flørter hun med deg og ønsker å ta forholdet til neste steg.

9. Hun viser deg tatoveringen eller piercingen sin

Viser hun deg tatoveringen nederst på ryggen eller brystet, eller piercingen i tungen eller navlen, gir hun deg et glimt av hva du har i vente.

10. Hun deler taxi med deg

Hvis du på slutten av kvelden enda ikke har tatt mot til deg og spurt om hun vil bli med deg hjem, har du sjansen dersom hun går samtidig med deg eller foreslår å dele taxi.

Det finnes selvsagt ingen oppskrift eller fasit som kan forutsi utfallet av kvelden. Men følger du med, oppdager du kanskje disse små tegnene som gjør at dine sjanser øker betraktelig.

Kilde: askmen.com