Vårlige sextips

Sommeren står på trappen og dagene blir bare varmere og varmere. Tid for lettere bekledninger... og sex i det fri!

Kom deg ut!

Naturen kaller, så la urmennesket i dere få komme til. I alle fall litt. Ta med dere et telt, to soveposer (en til å ligge på og en til å ha over dere), myggmiddel og ferdig stekte pannekaker. Det er faktisk alt dere trenger for en idyllisk utendørs og veldig romantisk kveld. Glem alle teltturer på skolen og skogsturer med foreldre. Dette her er skikkelig telttur og jeg belønningen er deilig, hemningsløs sex.

Dere trenger ikke reise langt, rett utenfor Oslo ligger det milevis med skog, og i nærheten av bilveier sånn at man ikke trenger å pakke så mye, eller gå særlig langt. Finn dere et allright sted, gjerne ved et vann eller et romantisk liten fossefall og sett opp teltet.

Frihet

Nå er det bare dere, ingen telefoner, ingen biler og viktigst av alt ingen masete kompiser, venninner eller barn. Ingen som hører dere når dere stønner høylytt av nytelse!

Vi har leketøyet til enhver anledning: et praktisk glidemiddel i en liten reiseflaske, blindfold er både spennende om kvelden og praktisk om morgenen, og Lille Bille trives godt i skogen og passer perfekt i toalettmappen.

Værvarselet

Sol og pent vær med en liten bris: 

Sol dere ved vannet og gi hverandre hete kyss, mens dere mister plagg etter plagg. 

Overskyet:

Finn et bjørketre og ta henne bakfra oppetter treet. Tarzan loves Jane...

Regn:

Ligg i teltet og hør det tromme på taket. Nå har dere massevis av tid til både et hett forspill og lang, deilig elskov.

God tur!