Variasjon gjør det enklere å få orgasme

Det er flere grunner til at du bør ha mer enn ett sexleketøy i nattbordskuffen, mener Kondomeriets sexolog.

– Hvis du ofte onanerer på samme måte eller med samme sexleketøy, kan du «låse deg fast» i et onanimønster som fort kan oppleves rutinepreget. Etter hvert kan det gjøre det vanskeligere å oppnå orgasme på andre måter. Varierer du, har du mye deilig å se frem til!

Det sier sexolog Ingrid Bakker i Kondomeriet. Hun forklarer at det å ha mer enn ett sexleketøy liggende i nattbordskuffen, særlig kan ha én stor fordel. 

– Hvis du bytter på hvordan du onanerer, og hva du onanerer med, kan det bli enklere å få orgasme på flere måter – både med og uten sexleketøy, og med og uten partner, sier hun. 

Varier-hvordan-du-onanerer.png

Sjekk sexologens tips

Nå legger Kondomeriet til rette for at du skal kunne utforske og prøve ulike sexleketøy og tilbehør. Se våre anbefalinger 

 – Vi er alle forskjellige og trenger ulik stimulering under trusekanten, og i Kondomeriets Mer Lyst-serie finnes det mange gode kombinasjoner man kan leke seg med, sier Bakker. I tillegg får du også alt av tilbehør fra vår Luksus-serie med i kampanjen. 

Ingrid-sexolog-bilde-sort.jpg

Her er sexologens kombinasjonstips blant produktene: 

For deg som vil oppleve flere typer orgasmer

Med denne kombinasjonen av produkter får du oppleve litt av alle type nytelse der ute. Her tipser sexologen om Mer Lyst Villig g-punktvibrator, Mer Lyst generøs rabbitvibrator og Mer Lyst rå vibrerende analplugg - en kombinasjon du ikke kan si nei til. Rabbitvibratoren stimulerer både klitoris og g-punkt samtidig og kan gi deg fantastiske kombinasjonsorgasmer, også kalt en blandet orgasme. Analpluggen stimulerer alle de deilige nerveendene i anus med pirrende vibrasjoner. Denne kan gi deg en analorgasme – eller bidra til å forsterke orgasmen ved å kombinere det med annen stimulering, f. eks av klitoris! Med kjøpet her får du g-punktvibratoren. Denne gjør det enklere og deiligere å finne, treffe og stimulere g-punktet i skjeden og oppleve deilige g-punktorgasmer.

ML-3for2-kom-1.png

 For deg som er sensitiv under trusekanten

Om du liker litt mildere vibrasjoner og en større overflate som gjør at vibrasjonene ikke treffer like konsentrert, er dette kombinasjonen for deg. Her får du Mer Lyst morsom minivibrator som er perfekt for deg som er litt mer følsom. Sammen med den kan du bruke Luksus sensitiv glidemiddel som er snill mot underlivet, og du kan få med Luksus vibratorrens med på kjøpet! 

Mer-Lyst-3for2-komb-2.png

For deg som vil ha sterkere orgasmer

Om du har lyst til å få enda mer ut av klimaksene dine, er dette kombinasjonen du bør gå for. Med Mer Lyst fortryllende vaginakuler kan du gjøre orgasmene enda mer intense og deilige! Dette settet med vaginakuler hjelper deg å trene opp bekkenbunnsmuskulaturen din, noe som blant annet gi deg sterkere orgasmer! For å gjøre innføringen av vaginakulene enklere og deiligere, er det viktig å bruke glidemiddel når du gjør knipeøvelsene dine. Derfor kan du kombinere disse vaginakulene med Luksus Naturlig glidemiddel. Med på kjøpet kan du få med en av våre bra vibratorrenser!

Mer-Lyst-3for2-komb-3.png

Kondomeriets Mer Lyst-serie består av bestselgere og kundenes egne favoritter, forteller Bakker. 

– Her er det produkter som passer for alle, uansett legning, alder og om man er singel eller i parforhold, sier sexologen.

Mer lekent sexliv og bedre orgasme

– Alle burde prøve litt forskjellige sexleketøy og tilbehør! Det gir mulighet til å finne ut hva man liker, utforske nye ting sammen eller alene, og få et mer lekent sexliv, sier Bakker. 

Ifølge sexologen opplever mange kvinner utfordringer med å få orgasme.

– Vi vet at 9 av 10 kvinner trenger å stimulere klitoris for å få orgasme, og nettopp det kan et sexleketøy hjelpe med. Leketøyet vil kunne gjøre det enklere å oppnå klimakset man har lengtet etter, kanskje særlig under samleie med en partner, sier sexologen og fortsetter:

– Det er ikke fordi sex uten leketøy nødvendigvis er dårlig. Et sexleketøy skal ikke være en erstatning, men et supplement til sexlivet, og noe som kan gjøre det gode enda deiligere!

Artikkel-mer-lyst-bilde.png

Miks og match – både over og under trusekanten

Variasjon er altså nøkkelen her, og sexologen er klar på at man ikke bør låse seg fast til ett favoritt-sexleketøy. Det beste er å mikse og matche litt for å få mange ulike nytelsesøyeblikk.

– Det er litt som med badetøyet på stranda: Det er morsomt å kombinere ulike farger og mønstre – alt etter humøret. Det samme gjelder for sexleketøyene i nattbordskuffen din, sier hun.

Og skulle badetemperaturen skuffe lover Kondomeriet i hvert fall at orgasmen sitter. Bare gi det litt tid:

– Øvelse gjør mester! Sånn er det både i treningstimen og i senga, sier Bakker og fortsetter:

– Det er viktig å ikke bli skuffa hvis du ikke får det til med en gang med et nytt sexleketøy. Press kan i seg selv være en stopper, så ta deg tid, våg å eksperimentere og få hodet med på laget. Og hvis du ikke får orgasme, er det fint å vite at vi har orgasmegaranti. Du skal være trygg på at du kan tørre å være leken, sier sexologen.