Vårens heteste sextips!

Våren er her! Her får du noen friske sextips du og partneren må prøve ut i sommer.

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, pleier både humøret og sexlysten og få en oppsving. Faktisk er det bevist at dette ikke bare er noe vi innbiller oss! Om du er en av de som gjør det samme år etter år kan det kanskje være forfriskende med noen nye triks i ermet. 

Ta med sexhusken utendørs

Sexhusken er det sexleketøyet som nordmenn flest har lyst å teste ut, i følge den nyeste undersøkelsen til Kondomeriet. Kanskje er du eller din partner én av disse? Hva med å ta med husken ut i naturen? For gjett hva, i følge den samme undersøkelsen kommer det frem at hele 41 % av nordmenn drømmer om sex i det fri!

Finn en sexhuske her! 

Lag isbiter av et smakfullt glidemiddel

Glidemiddel med smak er alltid populært. Det gjør oralsex enda bedre og kan være et pirrende og enkelt tilskudd når man vil krydre opp sexen. Men du kan faktisk fryse vannbaserte glidemiddler! Så hvorfor ikke hive det i frysen med én gang, så kan du overaske partneren med en våt, forfriskende og glatt affære senere? 

Du finner alle våre glidemiddler med smak her.

Bruk en fjernstyrt klitorisvibrator

Se for deg at dere skal ut på tur i det fine været. Kanskje skal dere i parken eller på fjellet. Eller kanskje dere bare skal kose dere ute i hagen eller på stranda. Gjør kosen hakket mer spennende ved å ta i bruk en klitorisvibrator som legges i trusen og styres med en fjernkontroll. Hun nyter deilige rytmer i all hemmelighet, mens partner har full kontroll på hva som foregår! Eller kanskje du helst vil styre selv og ikke er redd for å kose deg litt ekstra alene utendørs? 

Sjekk ut denne bestselgeren!

Kilder: Kondomeriet