Valentine som sier sex | Kondomeriet

Valentine som sier sex

En nyere sex-undersøkelse viser at Valentine’s Day er den nest mest populære merkedagen for sex, rett etter bursdagssex. Valentine’s-daten din kan derfor etter all sannsynlighet  ende på soverommet, så gjør det til noe ekstra spesielt. Vis din Valentine hvor mye du bryr deg ved å gjøre hans eller hennes drømmer i sengen virkelige. Noe din bedre halvdel alltid har villet prøve eller oppleve, men ikke har kunnet be om. En gave som vil gi et permanent smil og en Valentine som aldri vil glemmes. 

Oppskriften på en uforglemmelig Valentine

Alle vil gjerne finne en gave som virkelig teller og sier “jeg elsker deg”. Joda, dagen er perfekt for smykker, parfyme og blomster, men ville det ikke være enda bedre med en gave som bare fortsetter å gi? Akkurat: Rekker med orgasmer… 

Du må tenke litt «utenfor laknene», for faktisk er det ikke et kvarter med oralsex eller heftig pumping i misjonær som skal til. Det er faktisk det som kommer før og etter som kan være det avgjørende for hennes nytelse og klimaks. 

Her er de 7 tingene hun virkelig ønsker seg på soverommet til Valentine, fra start til slutt:

 

Punkt 1 og 2: Før sex

1. Romantikk

Kvinner og menn er skrudd sammen litt ulikt, og for kvinner starter opphisselsen med tankene før den sakte beveger seg ned til kjønnsorganene. Noen liker det rett på sak og i action, men for de aller fleste trengs det oppvarming og rett stemning. Til Valentine er det fint å legge litt ekstra i det: Tenn levende lys for å gi rommet en myk glød. Sett på rolige sanger av favorittartisten hennes i bakgrunnen. Ingenting slår yndlingsblomstene hennes, med blader spredt utover sengen. Når stemningen er riktig, er det på tide å få henne i rett humør. En sensuell massasje er et supert verktøy for å frigjøre spenninger og stress, og gjøre henne mer mottakelig for det som skjer her og nå. Begge vil bli fokusert på hennes kropp, spesielt om du har massasjelys med i bildet. Når kropp og tanker er avslappet, er hun klar for det neste som skal skje.

2. Forspill

Lite er mer erotisk enn den sitrende følelsen av forventning som kommer etter forsinket seksuell tifredsstillelse, eller det fantastiske klimakset det gir. Start pirringen med å kle av partneren din, plagg for plagg. Plant små, myke kyss på ørene hennes, øyelokkene og i nakken, og beveg deg sakte inn i et dypt, lidenskapelig kyss. La hendene vandre over hver eneste tomme av kroppen hennes. La hendene hvile spesielt over de erogene sonene som ofte blir oversett, som den lille gropen i korsryggen, på innsiden av lårene og kragebeinet. Vent med hoved-sonene, som klitoris og brystene. 

Husk at alt blir mer opphissende når alle sansene er skjerpet. Ved å fjerne for eksempel synet hennes med et blindfold, blir de andre sansene forsterket. Introduserer du i tillegg rekvisitter som kilefjær, isbiter, varmende olje og silkebånd, blir det ordinære forspillet plutselig svært pirrende. Å utforske nye følelser vil få partneren din hundre prosent fokusert, og få kroppen hennes til å lengte etter hver berøring og hvert kyss. 

 

Punkt 3-5: Under sex

3. Dirty talk

Husk at hjernen er kvinnesn største sex-organ. Dirty talk, på godt norsk "å snakke frekt", kan være en av de beste måtene å tenne henne på om ordene dine er velvalgte. For mange kvinner kan ord være afrodisiakum, spesielt om ordene bekrefter hvor sexy og tiltrekkende hun her. Du trenger ikke å ta helt av, men det er mange ord eller fraser du kan benytte under sex som virkelig vil drive henne til vanvidd. Unngå det som føles unaturlig eller ukomfortabelt, da kan dirty talken fort gi motsatt effekt for dere begge. 

Start med å fortelle henne hvor sexy hun er, hvordan hun får deg til å føle seg, og selvsagt hva du vil gjøre med henne. Ingen grunn til å bli sjenert eller nervøs; bare hvisk i øret hennes, og lag et verbalt bilde av hvordan du vil tilfredsstille henne. Dette virker både fysisk og mentalt ved at ordene kombinert med pusten din mot øret hennes virkelig vil pirre henne. 

4. Sakte og sensuell sex

Kvinner trenger rundt 15-20 minutter med konsentrert stimulering for å oppnå orgasme. Menn kan derimot nå målet i løpet av fem eller seks minutter. Gjør ditt beste for at hun skal få en real sjanse til å nå klimaks! 

For menn er det å senke farten nøkkelen til å vare lenger, og det resulterer i sterkere orgasmer for henne. Glem pumpingen, og still deg selv inn i et roligere, mer sensuelt tempo. 

5. Alle typer orgasmer

Allerede nå burde du ha forsynt partneren med en orgasme eller to, men ettersom dette er en spesiell anledning; hvorfor stoppe der? Kvinner kan oppnå fire ulike typer orgasmer: via klitoris, vaginalt/g-punkt, kombinert klitoris- og g-punktorgasme eller serie-orgasmer. Skjem bort partneren din ved å la henne komme så mange ganger som mulig på én kveld. Om du ønsker at hun skal få oppleve hele rekken av orgasmer, er det kanskje på tide å bringe inn forsterkninger... 

Sexleketøy har blitt mer vanlig og populært de siste årene, men mange menn føler seg fortsatt litt truet av partnerens utvalg. Å bruke sexleketøy sammen kan ta litt av presset av dine skuldre ved at det gir henne ekstra stimulering, og samtidig kan det lære deg en eller to ting om hva hun liker best. Alle vinner! 

Faktum er at de fleste kvinner trenger en eller annen form for stimulering av klitoris for å oppnå orgamse, og sliter med å nå dit kun ved samleie. Det er nettopp derfor sexleketøy er hendige for par. Du kan bruke en liten, men kraftig vibrator som Mimi klitorisvibrator fra Je Joue for å stimulere klitoris mens dere ligger i skje eller i doggy. De herlige egge-formede vibratorene passer perfekt i hånden, og kan hjelpe henne på veien mot klimaks. Om dere føler for å utforske nye opplevelser sammen, er We-Vibe Rave perfekt for å oppdage og stimulere g-punktet hennes. Med de rette verktøyene er alt mulig... 

 

Punkt 6-7: Etter sex 

6. Etterbehandling 

Øyeblikkene rett etter en orgasme kan bli svært ukomfortable for kvinner. Hun gløder kanskje etter orgasmene, men det er noen ting en kvinne trenger før hun virkelig kan velte seg i lykken: Hun trenger å føle seg ren, hun må antakelig på do og hun trenger mest sannsynlig et glass vann. Motstå instinktet som forteller deg at du skal rulle rundt og sove, og hent i stedet noe å drikke, et håndkle og noe komfortabelt hun kan tre over hodet. Dette er enkle, men effektive gentleman-handlinger som vil gjøre henne enda mer komfortabel. 

Tilby henne å ta en lang dusj eller et bad sammen, og disk opp med sjokolade og jordbær mens dere sitter i badekaret eller gi henne en bit før dere går inn i dusjen. Ikke glem at forspill like gjerne kan starte etter hennes siste orgasme, så ikke hvil på dine laurbær selv om samleiet er over. 

7. Kommunikasjon

Nå som den "skitne" og svette delen av kvelden er over, er det på tide å bli mer emosjonelt intim med partneren. Sex utløser hormoner som gjør at man føler seg lykkelig og vel i hele kroppen, og derfor er tiden etter sex den aller beste for å la henne vite hvor fantastisk du synes hun er. Del følelser og tanker, eller bare hold henne inntil deg og hvisk søte ting i øret hennes. Klisjé? Kanskje, men du verden så viktig det er. 

Om du føler det er for tidlig i forholdet, kan du alltids åpne deg opp om dine seksuelle ønsker og drømmer. Hva har vært dere mest minnerike seksuelle øyeblikk sammen så langt? Hva har du gjort med henne som hun virkelig elsket? Snakk om hva dere ønsker å utforske eller prøve i framtiden, og diskuter fantasiene deres. Ved å fortsette å gi henne kjærlig oppmerksomhet vil hun føle seg verdsatt, og dere vil begge føle en annen type intimitet. Et bonus er at det kanskje får henne i humør for runde to av kvelden! 

 

Kilder: Dr. Emily Morse og askmen.com