Utrolige sexrekorder

Det er mye man skal høre før ørene faller av. Her er flere sexrekorder som ikke kan bevises, men som likevel har blitt kjente.

Født flest barn 

Den kvinnen som har født flest barn var en bondekone fra landsbygda utenfor Moskva. I tidsrommet 1725 til 1765, altså i løpet av et halvt liv, fødte hun i 27 fødsler hele 16 par med tvillinger, syv sett med trillinger og fire sett med firlinger. Det skal nok noe til for å matche den fødselsstatistikken. Om alle barna overlevde, står det imidlertid ingenting om.

Den største penisen

Fordi det kan være vanskelig å måle peniser helt nøyaktig (ja, nemlig), finnes det ikke så mange eksakte data på dette. Men i begynnelsen på det tjuende århundre foreligger det medisinske fakta på en penis som var 34 cm lang og 16 cm tykk, målt av Dr. Robert L. Dickenson.

Den minste penisen

Den minste penisen som er målt er stusselige 1 cm lang. Det er et par tilstander som kan være årsaken til en slik mangel. En av dem er å ha en mikropenis, hvor mesteparten av penisen faktisk sitter på innsiden av kroppen. En annen årsak er at glans er festet direkte til underlivet, slik at penisskaftet ikke eksisterer.

Den største vaginaen

Den største vaginaen tilhørte en svært stor kvinne ved navn Anna Swan. Hun var som en kjempe. Det var også hennes mann, og sammen fikk de også et kjempestort barn. For å illustrere dette kan det nevnes at den nyfødte babyens hode var 48 cm i diameter, noe som er rundt ti cm mer enn gjennomsnittlige spedbarns hodeomkrets.

Den lengste ejakulasjonen

Den lengste ejakulasjonen for en mann som er mål er 6 meter og det er Horst Schultz som innehar rekorden. Den lengste ejakulasjonen av en kvinne er målt til 3 meter.

Flest ejakuleringer

Rekorden i antall er 16 ejakuleringer på en time, noe som er litt av en prestasjon.

Mest sæd svelget

En kvinne ved navn Michelle Monahan fra Los Angeles innehar rekorden i å svelge mest sæd. Hun klarte å få i seg nesten en liter, før hun måtte pumpes.

Flest sexpartnere

Den kvinnen som har hatt flest sexpartnere på en dag harvet over hele 620 menn på 24 timer.

Største orgie

En orgierekord ble nylig satt i Japan, der 250 par hadde sex sammen, og alt gikk pyntelig for seg.

Fleste penisamputasjoner

I år 1300 f.Kr., beordret den egyptiske kongen Menephta å kutte penisen av på hele den Libyske hæren de hadde slått i strid. Han kom hjem med hele 13.000 peniser.


Kilde: David Strovny, askmen.com