Utforsk hverandre med hjertespill!

Selv om sommeren teknisk sett er over, trenger det ikke bety at ikke moroa kan fortsette. Hjertespillene er en enkel og spennende måte å krydre tilværelsen med partner og beholde varmen fra sommeren. Vi gir deg en smakebit!

Kondomeriet er glad i spill og lek og tilbyr 4 ulike hjertespill både på nett og i butikk. Et hjerte fylt av; Romantikk, Forspill, Erotikk eller Kama Sutra. Inne i hjertene finns det rundt 100 lapper sammenrullet som man trekker opp ved hjelp av pinsetten som følger med. På lappene står det hva du kan gjøre med/mot partner, omvendt og hva dere kan gjøre sammen. Dette er perfekt for deg som har lyst på inspirasjon eller tips til en mer romantisk og sexy kveld med din utkårede!

Vi vil gi deg en smakebit på hvilke spennende og deilige aktiviteter som skjuler seg inne i hjertene, så vi har trukket 3 lapper fra hver boks tilfeldig. Vi har rangert spillene fra de mer uskyldige til de aller heteste!

Hjerte fylt av romantikk:

 • Gi din partner et herlig og lidenskapelig kyss
 • Gå å se på stjernene sammen mens dere nyter noe godt å drikke med levende lys
 • Fortell din partner hva som er ditt høyeste ønske

Spillet finner du her

Hjerte fylt med forspill:

 • Forfør og ta overhånd med din maskuline sjarm. Tilfredsstill henne fra topp til tå og forsink orgasmen hennes og din egen i minst 30 minutter
 • Sett bind for øynene til din partner og stryk over leppene hans med brystvortene. Gradvis lar du de komme inn i munnen hans, så han kan suge på dem. Fortsett så nedover brystet hans, og hele veien opp igjen om du føler for det
 • Gå truseløs under kveldens antrekk! Be han med ut på en gåtur, kaffe eller drink og når tiden er inne, la han føle det du ikke har på deg eller gi han forsiktig trusen du skulle ha hatt på deg. Hva kommer til å skje nå?

Spillet finner du her

Hjerte fylt med erotikk:

 • Be din partner om å barbere deg nedentil, helt bar eller delvis.
 • Gi din partner et dypt fransk kyss foran speilet.
 • Se etter en delikat gjenstand du kan skjemme bort deg selv med. Overask din partner og la ham/henne se på…

Spillet finner du her

Hjerte fylt av Kama Sutra: (Illustrerende bilder følger med)

 • Den søte tungen: Mannen sitter med knærne trukket opp. Kvinnen ligger foran ham og støtter seg på underarmene. Han løfter opp midjen hennes, og skjemmer bort hennes intime deler med tungen og munnen. For mange kvinner betyr dette maksimal nytelse. Denne stillingen krever dessuten en god del smidighet!
 • Damesalen: En behagelig stilling for alle som liker dyp penetrering. Mannen ligger flat på ryggen med bena litt fra hverandre. Kvinnen setter seg på tvers oppå ham, slik at penisen glir varsomt inn i henne. Både kvinnen og mannen har hendene fri i denne stillingen slik at de virkelig kan skjemme hverandre bort.
 • Himmelrittet: En flott ridetur for begge partene. Mannen ligger på ryggen med knærne trukket opp. Kvinnen setter seg oppå ham, med ryggen til. Hun støtter overkroppen mot hans lår. Det er kvinnen som dominerer i denne stillingen.

Spillet finner du her

Ønsker dere bare en liten versjon så fins Mini Heart erotisk spill, som også kan være en søt gave!