Tren deg til orgasme

Ved bevisst å trene musklene i underlivet kan du selv kontrollere orgasmen. Trening av bekkenbunnmuskulaturen er meget viktig, da disse musklene kan brukes som et verktøy for å oppnå orgasme under samleie. Øvelsen er enkel; ved å knipe, slippe opp og knipe igjen styrker du raskt dette området.

Vaginakuler, eller treningskuler, er også veldig populært for de som vil stramme opp nedentil. Spesielt etter man har født barn sliter veldig mange kvinner med lekkasje. Ved å trene bekkenbunnmuskulaturen regelmessig, kan dette problemet forsvinne helt eller delvis avhengig av hvor flink du er til å trene ofte. En av tre kvinner vil oppleve inkontinens i løpet av livet, enten man har født eller ikke, så det er absolutt ingen tvil om at man bør gå til anskaffelse av treningskuler. Vi har en rekke forskjellige kuler på Kondomeriet, så her er det bare å velge sin favoritt.

Se alle Kondomeriets vaginakuler her!

Kulene varierer i størrelse, og brukes på ulike måter. De små kulene er ment til å brukes «der og da» ved man tar inn kulene og kniper. De store kulene derimot, kan brukes i flere timer. Du kan gå tur eller jogge samtidig som du bruker kulene. En fantastisk bonus med de store kulene er at de kan gi deg orgasme når de anvendes. Dersom man jogger vil kulene kjennes veldig godt og når man i tillegg kniper, så kan det gi orgasme. Her kan du altså nyte selve treningen, samtidig som det kan bli en ekstra het løperunde.

Tips til gutter som vil «holde ut» lenger

Det er også fullt mulig for menn å trene for å kontrollere orgasmen. Det er den samme muskelen som jenter trener når de bruker vaginakuler. Når penis blir erigert, går det an å «vippe» den opp og ned. Selv om dette er en festlig greie man kan tulle med, har øvelsen også en god effekt på sexlivet. Den styrker nemlig de musklene som kan hindre for tidlig utløsning. Sterke muskler gjør at man enklere kan «holde igjen».

Ikke dropp treningen i ferien. Det viser seg nemlig at de som trener mins 20 minutter daglig har bedre sex enn de som ikke trener. Overvektige menn har lavere testosteron nivåer i kroppen. Går de derimot ned i vekt, øker hormonproduksjonen i takt med sexlysten. Så hold deg i form i sommer slik at sexlivet ikke begynner å skrante.

Fun facts om trening og sex

 • Du kan forbrenne 200 kalorier per halvtime når du har sex.
 • Man trenger ikke en partner for å ha sex som forbrenner kalorier.
 • Få fem orgasmer om dagen, i senga, i stua, i bilen og hagen! Selve orgasmen bruker ca. 30 kalorier. Fem orgasmer daglig bruker altså 150 kalorier. I tillegg kan du doble antall kalorier som brukes for å oppnå selve orgasmen.
 • «Faker» jenta en orgasme forbrenner hun fler kalorier enn dersom hun kommer på ordentlig. Vi vil likevel ikke anbefale jevnlig faking, da en ekte orgasme er… Du vet, bedre.
 • En kvinne kan oppnå orgasme ved å trene «coremusklene» som brukes mye pilates- og yogatrening.
 • Bruk av vaginakuler forbrenner kalorier og strammer opp underlivet.
 • Når du er seksuelt opphisset øker pulsen din fra ca. 70 slag i minuttet til ca. 150. Akkurat som en idrettsutøver.
 • Sex reduserer smerte og øker immunsystemet ditt.
 • Sex forbedrer din luktesans.
 • Sex reduserer risikoen for hjertesykdommer og depresjon.
 • Sex er med på å gi deg sunnere tenner samtidig som du får økt kontroll over blæra di.
 • Sex kan øke selvtilliten.
 • Sex kan gi deg bedre kondisjon, slik at tredemølla ikke virker like truende.
 • Sex kan føre til mindre matlyst og godtebehov. Et sunt sexliv gjør deg mindre frustrert og mennesker med lite frustrasjon spiser mindre.