Tren deg til orgasme!

Ingenting kommer helt av seg selv, ei heller orgasmene om man ikke bruker bekkenbunnmusklene og pusteteknikker sammen med en dose fri fantasi.

I episode 2 av NRK Trekant høsten 2011 viste de ei modig dame som onanerte med både kamera og mennesker i rommet. Det i seg selv kan være en real orgasmestopper for de fleste, men ved å lukke øynene, la tankene forsvinne til et helt annet sted, puste riktig og kjenne på kroppens signaler fikk hun en helt ekte orgasme på TV. 

Ta kontrollen over sexlivet og orgasmene ved å trene bekkenbunnmuskulaturen.

Hva er nøkkelen? Bruk underlivet. Noen gjør det bevisst og andre ubevisst. For eksempel når man har sex med kjæresten og man beveger underlivet i takt med støtene bruker man musklene litt automatisk. Det er med på å styrke det deilige. Prøv neste gang og kjenn forskjell på når man bare ligger stille og tar i mot og når man lever seg litt inn i det og er med på leken.

Bekkenbunnstrening er ikke veldig krevende i det hele tatt, det kan faktisk være utrolig gøy. Om du er av den mer lekne typen vil vi anbefale vaginakuler med snor. Disse ligger i skjeden og faller ikke ut når man beveger på seg, og har en tråd i enden for at de lett kan trekkes ut. Da kan du slappe av og fokusere på å bevege hoftene. Gå rundt og kjenn hvordan kulene beveger på seg og får musklene til å knipe av seg selv!

Forspill?

Etter hvert som man blir bedre og bedre kan man skifte teknikken til å ligge på sengekanten og prøve å trekke ut kulene med snoren, samtidig som man kniper igjen. Dette styrker musklene ytterligere. Det kan også være en pirrende idé å bruke vaginakulene under forspiller. For eksempel mens du får oralsex fra din partner. Da er musklene aktivert til selve sexen etterpå!


God trening!