Trang sex | Kondomeriet

Trang sex

Hvis ingen av dere har klaustrofobi, kan en kjapp en i kottet eller på toalettet være et spennende innslag dersom lysten skulle overmanne dere når dere er blant folk...

Du har kanskje opplevd det før? Dere er på fest, på utflukt i ferien eller kanskje dere vil prøve å bli medlem av "the mile high club"? Du har så inderlig lyst på din partner, akkuratt her og nå! Det er fullt mulig å ta en kjapp en på et lite område, som på et toalett, et vaskerom eller i bilen. Man må bare lære seg stillingene for å en knirkefri affære! 

Disse stillingene passer godt til trang sex:

- Han sitter, mens hun sitter over fanget hans med ansiktet vendt mot ham. Hun kontrollerer farten, og beveger seg opp og ned på ham, mens hun støtter seg med føttene på gulvet og hendene rundt nakken hans.

- Han sitter. Hun sitter med ansiktet vendt fra ham og senker seg ned på ham. Denne stillingen gir dyp penetrering. Han kan hjelpe henne å bevege seg ved å holde rundt midjen hennes mens hun gynger opp og ned.

- Kvinnen lener seg over en servant, han kommer inn i henne bakfra. En god stilling med tanke på å gi henne orgasme, siden penis stimulerer fremre skjedevegg.

- Han står. Hun står på toalettet med ansiktet mot ham. Han støtter henne ved å feste et grep rundt ryggen hennes og hun holder rundt nakken hans. Så senker hun seg ned på ham og legger bena rundt midjen hans.

- Begge står. Mannen holder i hennes bakende for å støtte henne og hun lener seg bakover mot veggen mens han støter inn i henne. Hvis rommet er lite nok, kan hun støtte seg med føttene mot den motsatte veggen.

Ha med glidemiddel og klitorisvibrator!

Mange kvinner synes det å ta "en kjapp en" er kjempe spennende, men ofte trenger kvinner litt ekstra stimuli en ren penetrering for å oppnå orgasme. Ta med en liten tube med glidemiddel, så slipper dere noe nevneverdig forspill! En liten klitorisvibrator kan lett gå i vesken og kan gjøre det lille ekstra for at stunden får blodet til å bruse av glede. Et annet tips er at den ene bruker litt glidemiddel for å varme opp partneren til randen av klimaks. For å så be de vente til de er i tryggere omgivelser. Obs: kan forårsake vill sex!

Kilde:  Erotisk lek,  Linda Sonntag