Sexleketøy og app: En game-changer!

Lyst til å ta sexleketøy-opplevelsen til et nytt nivå? Da bør du prøve et sexleketøy som kan kobles til app, tipser vår produktekspert.

Et appstyrt leketøy, som kan fjernstyres av deg selv eller en partner, åpner opp for mye spennende lek og mange pirrende nytelsesstunder.

– Det er rett og slett en game-changer, ifølge Kondomeriets produktekspert, Katarina Andresen.

Katarina-produktekspert-NY.jpg

I dag kan man blant annet la en partner fjernstyre sexleketøyet fra andre siden av rommet – eller andre siden av jorden, forklarer hun. Med andre ord: Perfekt for deg i avstandsforhold!

– Via app kan man også koble sexleketøyet til sine favorittlåter og la det vibrere i takt med musikken, man kan synkronisere det med partnerens leketøy eller man kan lage sine egne vibrasjonsmønstre. Mulighetene er mange, forteller eksperten. 

Ble du fristet? Under har produkteksperten samlet 7 appstyrte sexleketøy, som er verdt å ta sjansen på… Og ja – alle appene er gratis!

We Vibe Nova 2 Rabbitvibrator

Om det er en rabbitvibrator du burde investere i, så er det denne her fra We-Vibe. Nova 2 rabbitvibrator er ikke bare lekker og delikat å føle og se på, men den gir en fantastisk kombinasjon med deilig g-punktstimulering og kraftig klitorisstimuli. Med den geniale We-Connect-appen kan du faktisk lage dine egne spesiallagde vibrasjonsrytmer som gir deg de deilige vibrasjonene som får deg til å komme… og komme igjen. Dette sexleketøyet er også så mye mer enn kun en rabbitvibrator. Bruk Nova blant annet som en penisvibrator til ham, eller hva med å bruke den analt? Her er det bare fantastien som setter stopper...

App: We-Connect i Apple Store eller Google Play

blobid2.png

Shop her: Nova 2 Pris: 1490,- 

We-Vibe Vector+

På listen må vi så klart ha en prostatavibrator! Vi har valgt å trekke frem favoritten: Vector+ prostatavibrator fra We-Vibe. Denne ultimate prostatavibratoren er laget i et mykt materiale med justerbar skaft og stillegående motor. Denne kommer selvsagt også med app og fjernkontroll, som gjør at du kan gi hendene helt fri spillerom. I tillegg til at justeringer underveis går helt knirkefritt... 

App: We-Connect i Apple Store eller Google Play

Appstyrte-vector+-bilde.png

Shop her: Vector+ Pris: 1390,-

Lush 3.0

Favoritten Lush 3.0 vibratoregg står også på listen over topp handsfree produkter. Lush kommer i et deilig formet egg som gir deg full stimulering av g-punktet. Dette lekne egget kan så klart kobles opp mot Lovense sin app. Med appen deres kan du skreddersy dine egne vibrasjoner og synkronisere med musikk. Så kan du slippe hendene fri og danse i takt med favorittmusikken din!

App: Lovense Remote på Apple Store eller Google Play

blobid7.png

Shop her: Lush 3.0 Pris: 1499,-

Lovense analplugg

Med det neste sexleketøyet kan du oppnå orgasme handsfree og til dine egne spesiallagde vibrasjoner og favorittmusikk! Lovense Hush 2 er en stor analplugg som er perfekt for deg som elsker analsex. Det glatte og myke material gjør innføringen supersmooth og deilig. Før den inn bak og la hendene dine leke seg fri på andre områder. Lovense-appen gjør det helt problemfritt å gjøre justeringer underveis - så slipper du å måtte knote til bak der midt under akten.

App: Lovense Remote på Apple Store eller Google Play

Artikkel-appstyrt-bilde2.png

Shop her: Hush 2 Pris: 1290,-

Magic Motion Smart Penisring

Ta leken på soverommet til et nytt nivå men den vibrerende penisringen: Magic Motion Smart. Et sexleketøy som kan både stimulere han og henne. Og det beste - den lar deg styre leken fra deres geniale app! Nå kan du faktisk få en smartklokke for penisen din også... Penisringen har et stretchy og behagelig materiale som tres på penis for å opprettholde en lengre og sterkere ereksjon. Så kan du gjøre det gode enda bedre. 

App: Magic Motion på Apple Store eller Google Play

blobid9.png

Shop her: Maic Motion Penisring Pris: 449,-

We-Vibe vibrerende vaginalkuler 

Det er ingen bedre måte å trene muskulaturen der nede på enn med disse vibrerende vaginakulene fra We-Vibe. Disse magiske kulene gir deg ikke bare trening for skjeden, men også økt nytelse, økt følsomhet og deiligere orgasmer ved sex. Koble de opp mot mobilen din med appen deres og la lekingen begynne. Før de inn med litt vannbasert glidemiddel og ta deg en runde rundt i huset - vi lover deg at husarbeidet blir mye mer spennende...

App: We-Connect i Apple Store eller Google Play

Artikkel-appstyrte-bilde3.png

Shop her: Vibrerende Vaginakuler Pris: Før: 1290,- Nå: 839,-

se-alle-appstyrte-leketøy-her.png