10 serier om sex som du må se!

Er du tom for idéer på hvilken serie du skal se på? Da har vi noen gode serier å anbefale deg, spesielt til når du er i det ekstra steamy hjørnet...

Vi vet godt hvordan det er å scrolle gjennom de uendelige listene over serier på de ulike streamingtjenestene. Det er så mange serier der ute - så hvordan skal man klare å velge noe?

Don't worry! We got you... 

Nedenfor har vi plukket ut våre topp 10 anbefalte serier, med vårt favorittema så klart - sex. Vi digger at sex har fått mer plass i serier de siste årene. Heia mer åpenhet om sex!

Her er 10 serier du må sette på "to watch"-listen: 

blobid3.pngSex Education

Serien finner du på: Netflix

Det er god grunn til at denne Netflix-serien har fått over 40 millioner seere i løpet av kort tid! I serien, som utspiller seg i England, får du bli med på livene til elevene, ansatte og foreldrene på Moordale Secondary School, hvor det blir tatt opp ulike personlige (og relaterbare) dilemmaer, ofte knyttet til sex. Navnet på denne serien beskriver programmet ganske godt. Serien tar opp seksuelle temaer både på en morsom, tullete og alvorlig måte som ikke bare gjør den underholdende, men også så viktig! Serien kommer allerede i 3 sesonger, vi lover deg at du blir hekta fra første episode. Passer like godt til de unge som til de eldre! 

blobid1.jpg

1. (30).pngOne night stand

Serien finner du på: NRK

Er du en av de som har lyst på en ekstra god latter når du ser på serie? Da er denne NRK-serien som heter "One night stand" perfekt for deg! I denne serien får du se ekte, innsendte historier fra folk som har opplevd minneverdige one night stands. Her er det alt fra pinlige episoder med mensen, allergiske reaksjoner og fylleangst. NB! Vær forberedt på å cringe litt ekstra på innsiden av å se på denne... 

sexseriebilde2.jpg

1. (31).pngSex and the City

Serien finner du på: HBO Max

Om du ikke har sett denne klassikeren, har du virkelig gått glipp av noe... Sex and city-serien har gått på repeat hos oss så mange ganger! Hovedpersonene i denne serien har du kanskje hørt om før: Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte - fire kvinner 30-årene i New York som prøver å finne ut av livet, jobb, kjærlighet, og har som tittelen sier, masse sex! Serien kommer i 6 herlige sesonger - så her har du masse spennende i vente. Binge-watch den sammen med en venn, eller sett den på når du skal ha litt me-time! Se den på HBO Max. 

image6f9cp.png

1. (32).pngThe Sex Lives of College Girls

Serien finner du på: HBO Max

Denne HBO-suksessen må du få med deg! I serien får du et innblikk i livene til fire 18-årige jenter som er romkamerater på Essex College i England. I episodene er det en herlig blanding av deres aktive sexliv, drama og utfordrende dilemmaer. Her får du virkelig alt som er messy og gøy med studenttiden! 

sexseriebilde4-sm.jpg

 

 

 

Sex, Love & Goop

Serien finner du på: Netflix

Denne serien ble fort en snakkis når den kom ut på Netflix. I Sex, Love & Goop får man se Oscar-vinnende skuespiller og gründer av Goop, Gwyneth Paltrow, hjelpe par med å forbedre kvaliteten på deres erotiske liv. Gjennom 6 forskjellige episoder så prøver Gwyneth og ulike eksperter å få par til å utforske seksualiteten og intimiteten til hverandre på forskjellige måter. Dette er virkelig en serie som du burde se om du ønsker litt tips og triks! 

sexserierbilde5.jpg

1. (34).pngNormal People

Serien finner du på: NRK

Har du ikke sett denne serie-hiten som tok verden med storm under coronapandemien, har du noen hjertebank i vente. Serien omhandler unge voksne Marianne og Connell og følger paret gjennom opp og nedturer over flere år iscenesatt i vakre irske omgivelser. Serien tar for seg mange viktige temaer som mental helse, mobbing, klasseskiller, sex og mange, mange følelser. Flere har rost serien for å fremstille ekte og usminkede sexscener mellom mennesker - og det lovpriser vi! 

Obs: serien omtaler blant annet selvmord og seksuell trakassering. 

normal people.jpg1. (35).pngSex life

Serien finner du på: Netflix

Denne serien handler om sex, sex og atter sex. I Netflix-serien får du møte en vanlig tobarnsmor som bor i forstaden og som tilsynelatende lever et normalt liv, helt til hun møter på eksen. Dette viser seg å være et møte som vekker mange minner tilbake til det ville livet hun levde før familielivet. Her er det mange hete scener som vi vet du kommer til å elske...Denne serien får Fifty Shades of Grey til å virkelig virke tam. 

image0cd2u.png

Bonding

Serien finner du på: Netflix

Lyst til å se en serie om litt kinky sex? This is it. Bonding er en amerikansk Netflix-serie som handler om Tiffany, en psykologistudent, som på siden jobber som en dominatrix. Med på denne jobben ansetter hun bestevennen sin fra high school til å være assistenten sin. En mørk komedie som følger deres vennskap og de utfordringene som dukker opp i jobben. Her får man virkelig innblikk i hva som skjer bak lukkede dører...

sexseriebilde8.jpg

Masters of Sex

Serien finner du på: Sfanytime

Denne serien, som er basert på virkelige historier, tar deg med tilbake til 1950-tallet hvor du får møte to sexforskere William Masters og Virginia Johnson som forsker nærmere på menneskelig seksualitet. Ut i fra studiene de gjorde, ble de landets beste eksperter på alt du trengte å vite på soverommet, og lærte det amerikanske folket å ikke være redd for å kaste av seg klærne. Dette er en serien for deg som ønsker en underholdende, vakker og avslørende serie som ser på det evige mysteriet med begjær og intimitet. Se den på sfanytime! 

image607hk.png

1. (38).pngToo Hot to handle

Serien finner du på: Netflix

Vår toppliste med serier er ikke komplett uten litt deilig reality! Too Hot to handle er en ny type reality-program som alle har blitt hekta på. I serien får vi møte en gjeng med unge, attraktive mennesker som tror de har meldt seg på et program for å feste og ligge rundt - men det er det motsatte som skjer. Deltagerne får vite at de er med i en type konkurranse hvor det er om å gjøre å knytte ordentlig meningsfulle bånd. Det er nemlig ikke lov til å verken kysse, kline, klå eller ha sex under hele oppholdet. Det skal vi love deg blir vanskelig for mange av deltagerne. Vinneren stikker av med en stor penge-premie, men det morsomme er at hver gang noen bryter reglene så trekkes det penger fra potten. Det blir mildt sagt dårlig stemning når disse reglene brytes... Psst det er flere sesonger på Netflix, så nå har du mange episoder å binge-watche! 

sexseriebilde10.jpg