10 ting jenter kan forbedre seg på

Gutta har fått med seg hva som gjelder og ikke når det kommer til sex, og etter å ha lest utallige artikler om hva de kan gjøre bedre i sengen er det jo greit at vi jenter tar oss selv i nakken også, ikke sant?

Her kommer en sjekk liste, les igjennom den og legg den på lillehjernen, for vi jenter er ikke alltid så greie å ha med å gjøre vi heller. Vi liker kanskje å skylde på at gutta er verre enn oss, men er de virkelig det…?

1: Pent undertøy

Mamma lærte meg at jeg alltid skulle ha på helt og rent undertøy i tilfelle jeg kom utfor en ulykke og måtte på sykehus. Vel, regelen gjelder ennå, men jeg krysser fingrene for at jeg ikke havner i en ambulanse med det første.. Hullete og kvapsete undertøy hører hjemme i søppeldunken. Spar gutta for bestemortrusene du bruker i ”perioden” og tenk litt på om det matcher eller ei. Gusjegrønt undertøy kan man kanskje spare seg for om man vet at man skal på en hot date? (Om han ikke er militær typen da)

2: Personlig hygiene er viktig

Joda, noen av oss er flinke til å fjerne ekstra kroppshår, og ja, de fleste pusser tennene sine regelmessig også. Men hvordan lukter vi? Kan vi drepe alt liv rundt oss med den nye parfymen fra Dior? Eller lukter det rett og slett grevling? En mellomting med parfyme er helt greit, og for all del: Ikke parfymer ”der nede!!!” Hvordan i all verden tror dere det smaker? Parfyme på tunga innbyr ikke til en ”dette vil jeg gjøre igjen” opplevelse… Dessuten; ikke bruk vanlig såpe nå man vasker seg nedentil.. Dette kan føre til sopp og ubehag. Det føles ikke behagelig for deg, og lukter ikke akkurat blomster heller. En regelmessig sjekk hos legen utelukker diverse infeksjoner og/eller kjønnssykdommer. 

3: Ikke spill død

Sex første gang med ny type er ikke alltid like vellykket. Og det er ikke så rart heller.
For mange er det lettere å løsrive seg på et one night stand eller i et trygt forhold enn det er når man er lettere smånervøs og litt forelsket. Dermed blir vi kanskje litt reddere for å slå ut håret også? Men man trenger ikke spille død for det…!

Sett deg på toppen og vær med på å bestemme tempoet!

4: Ikke overdriv

Henger sammen med nummer 3: Selv om man skal gjøre litt ut av seg i sengen er det ingen grunn til å skrike, hyle og rive seg i håret. Alt med måte… Om man svinger pisken på første date risikerer man å gi partneren hjerteinfarkt eller prestasjons angst… La det vente til senere!

5: Ikke still dumme spørsmål…

Vi jenter er også flinke til å stille dumme spørsmål. Hold munnen igjen om du har lyst til å høre hvor mange damer han har ligget med. For det første har du ikke noe med det, og for det andre; om han har hatt endel vil han mest sannsynlig svare. (Han er jo mann..) Og da vil du bli liggende og angre på at du spurte. Derfor; la vær!

6: Ikke ha panikk over kroppen din

Han har lyst til å ha sex med deg. Det er en grunn til det, derfor er det ingen grunn til at du skal dekke deg til med dyna, slå av lyset eller holde inn magen. Du har andre ting å tenke på enn hvordan du ser ut.

7: Fortell hva du liker og ikke

Ingen menn er tankelesere. Hvordan skal han vite hva du liker og ikke om du ikke sier ifra? Om han gjør noe du virkelig liker så fortell ham det, og om han famler i blinde må du gi beskjed om det også. På en pen måte. Gjensidig kommuniksjon er alfa og omega for bra sex.

8: Pass på tennene!

Ingenting er så turn off som å få penisen oppskrapet av tenner! Ikke bare gjør det vondt akkurat der og da, men frykten for at det skal skje igjen kan skremme den barskeste mann og gjøre ham impotent resten av kvelden…

9: Bruk kondom

Selv om prevensjon er begge parters ansvar, og du kanskje går utfra at han har det liggende siden han er mann, er det ingen grunn til at ikke du skal ha det tilgjengelig!
Og neida, det er ingen som synes du er billig av den grunn. Du får kreditt for å være voksen nok til å ta ansvar.

10: Ikke fake orgasme!!!!

Vannvittig mange jenter later som fordi de ikke tør å fortelle hva som føles godt (punkt 7), fordi de ikke klarer å slappe av (punkt 6) fordi de ikke tør å utfolde seg (punkt 3) Osv Osv.. Det er ingen grunn til å fake orgasme av den grunn!
Tenk bare over hvor dum og lurt du ville følt deg om HAN faket for deg…!