G punktet finnes! | Kondomeriet

G-punktet finnes!

Kvinnens g-punkt er på ingen måte en myte. Det er faktisk nøkkelen til deilig nytelse og multiorgasmer. Her får du vite hvordan!

“Over 100 studier viser at g punktet definitivt finnes. G-punktet (kvinnens prostata) finnes ikke bare, men man kan SE det! En dag vil vi le og tenke tilbake på det som om vi ikke kunne se vår egen nese i fjeset.” - Deborah Sundahl

Hvordan finner jeg g-punktet?

G-punktet er plassert ca. 5 cm inne i skjeden, noen har det plassert litt lenger ute, andre litt lenger inn. G-punktet ligger oppe i fremre skjedevegg, i vevet mellom skjeden og urinrøret.

Man kan normalt ikke føle g-punktet på samme måte som klitoris, og mange har derfor problemer med å lokalisere det. Det antas at de aller fleste kvinner har et g-punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et g-punkt som vil reagere positivt på stimulering. Vi mennesker er ganske ulike, og vi er fra naturens side blitt forskjellig utstyrt. Som ved området rundt og på klitoris er noen er veldig følsomme og reagerer lett på stimulering, mens andre knapt reagerer på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet.

Å lete etter g-punktet

Gå på do og tøm blæren før dere begynner. Å stimulere g-punktet kan føre til en ”tissetrang” da man stimulerer området under og rundt blæren. Den enkleste måten å finne g-punktet på er å ligge på ryggen, gjerne med en pute under rumpa og fotsålene ned på sengen. Med en eller to fingre kan man lete på fremre skjedevegg, ca. 4-6 cm inn i skjeden.  Det er lettere å finne når hun er mer opphisset for da vil skjedeveggen få mer markante rugler.

Jeg leter og leter men finner ikke g-punktet?

Forutsetningen for å finne det berømte g-punktet er at hun må være våt og kåt, det nytter ikke å lete etter g-punktet på ”vitenskapelig basis”, like lite som man kan forvente av å få en klitorisorgasme ved å se på bildet av en kjekk mann. Det forekommer, men er lite utbredt… Så ha tålmodighet. Det kan ta tid før du/dere greier å "vekke" g-punktet til live slik at det reagerer positivt på stimulering.

Benytt gjerne en g-punktsvibrator ved søken etter punktet, disse er spesielt utformet for å kunne hjelpe til. Et tips er å stimulere klitoris samtidig.

Her finner du vårt utvalg av g-punktsvibratorer!

Hvordan føles en g-punktorgasme?

G-punkts orgasmer kan for noen føles ”dypere” enn klitorisorgasmer men de fleste vil få den samme sensasjonen. Men ved å fortsette med stimulering av g-punktet etter en klitorisorgasme kan gi deg enda en orgasme. Dette kalles multiorgasmer. Det oppstår gjerne en ”pyramide” effekt slik at den neste orgasmen kan føles bedre enn den første.

Husk at g-punktet ikke er en "magisk bryter" som vil utløse intense orgasmer med en gang. Det trenges tid, øvelse og tålmodighet for å få det til. Husk at øvelse gjør mester!

“Alle kvinner har et g-punkt. Det som varierer er hvordan kvinner liker å stimulere sitt g-punkt, og hvordan de opplever stimulansen. Noen kvinner elsker det, noen liker det og andre liker det ikke i det hele tatt.”
- Tristan Taormino

Kilder: Jejoue.com, Kondomeriet AS