Teknikker for bedre håndarbeid

Det trenger ikke være avansert for å være deilig. Å bruke hendene er en fin måte å glede mannen din på, og et par teknikker er alt du trenger for å gi ham en heftig orgasme. 

Her er en liste over forskjellige teknikker. Bruk gjerne glidemiddel når du utfører disse, da fungerer det enda bedre.

Trykker´n

Bruk en hånd og dra forhuden på penis inn mot roten. Hold forhuden nede, mens du med den andre hånden/fingrene holder rundt penisskaftet og trykker til på ulike steder. Føl dere frem hvor lenge trykkene skal vare.

Flammen

Legg penis mellom håndflatene dine og gni til – akkurat som du gjør når du bruker to pinner for å lage ild. Husk å bruke rikelig med glidemiddel…

Hodemassasje

Hold penis i den ene hånden med hodet stikkende opp. Bruk godt med olje/krem i den andre håndflaten din, og masser penishodet i ulike retninger med rolige og følsomme bevegelser.

Håndbak

Mens penis peker opp mot mannens mage, tar du hånden din rundt testiklene.
Benytt den ytterste delen av håndflaten på den andre hånden, og beveg denne opp og ned på undersiden av penis.

Twist and Shout

Dra forhuden på penis ned mot roten. Med den andre hånden vrir du penis rundt. Du kan bruke tommel og langfinger eller hele hånden. Repeter!

Den kjærlige

Hold den ene hånden lett rundt toppen av penis. Stryk deretter penisen fra topp til bunn. Når du kommer til roten, slipper du taket. Fortsett slik i et passende tempo ved å bruke begge hendene annenhver gang.

Bokstøtten

Hold fingrene dine rett ut og plasser penis mellom de to håndflatene. Trykk hardt til – beveg deretter hendene dine opp og ned.

Døråpner´n

Bruk rikelig med glidemiddel i hånden, og vri forsiktig på penishodet. Repeter dette flere ganger, og varier retningen. Du får bedre tak dersom du også drar forhuden bort med den andre hånden din.

Grand slam

Smør hendene godt inn med glidemiddel, og hold de rundt penisen hans. Noen peniser er så store at de trenger to hender, men holder det med en kan du bruke den andre hånden til å kjærtegne testiklene hans. Beveg hånden/hendene opp og ned langs penisskaftet, nesten som om du bruker en pumpe. Forestille deg at du holder et balltre og er i ferd med å få inn en fulltreffer...

Melkemannen

Hold en av hendene dine lett rundt roten på penisen. Deretter stryker du penisen oppover. Når du kommer til toppen, slipper du taket. I mellomtiden har du lagt den andre hånden ved penisroten, og du gjentar bevegelsen.

Den endeløse

Legg den ene hånden din lett rundt penishodet. Stryk penisen nedover, som om penisen “penetrerer” hånden din etter hvert som du beveger den. Før penishodet smetter ut av hånden din sørger du for å ha den andre hånden klar. Da får han en følelse av å trenge lenger og lenger inn i vagina. Sørg for å kontinuerlige bevegelser.

Ringen

Lag en ring rundt penisen ved hjelp av tommelen og langfinger, og beveg den opp og ned. Når du kommer til toppen av penis gjør du ringen mindre, slik at han må presse til for å komme inn i ringen igjen. Gjenta dette flere ganger.

Skaftet

Stryk rundt penisskaftet hans uten å røre penishodet. Du vil se at penishodet blir større og rødere. Når det har blitt rødt nok, gjør du Døråpner´n, Hodemassasje eller Den endeløse.

Den erogene

Stryk med en av fingrene dine langs undersiden av penis. Spør ham hvor han merker det er mest følsomt, og trykk, klyp og kjæl dette stedet.

Kilde: Nettsiden sexinfo101