Tantrisk sex for nybegynnere

Syns du det er slitsomt å meditere? Tantrisk massasje og -sex kan gi deg himmelske orgasmer samtidig som du trener sinnet i å være tilstede i øyeblikket. Vinn-vinn-situasjon!

Tantrisk sex er noe de fleste har hørt om i en eller annen sammenheng, men hva er det egentlig? Den spirituelle praksisen stammer fra en indisk filosofi som blomstret på samme tid som buddhismen og hinduismen for flere tusen år tilbake. Tantrisk sex er ikke for den utålmodige, men belønningen kan være ekstremt deilig...

En form for meditasjon

I tantrisk sex er spesielt den meditative praksisen viktig. Orgasmen er ikke målet, og sex utføres gjerne langsomt med stor oppmerksomhet på partneren og pusten. En sensuell og pirrende stemning uten forventningspress? Her har vi mye å lære.. Dette fokuset skiller seg ut i fra hvordan vi vanligvis har sex i Vesten, der orgasmen gjerne er målet og forspill og penetrasjon skal lede til et klimaks.

–  For en som følger den tantrisk filosofien er livet en meditasjon. Hver aktivitet, slik som å spise, drikke, puste, danse og elske, kan gjøres med bevissthet, sier Dawn Cartwright, som driver en tantra-klinikk i New York.

Sex i flere timer?

Tantrisk sex har et rykte på seg for å vare og vare og legger vekt på synkronisert pust, berøring, øyekontakt og intimitet med partneren. Når orgasmen nærmer seg er det vanlig å holde den tilbake, og heller bygge opp den seksuelle energien ytterligere. Mange i tantra-miljøet som har øvd på å forlenge orgasmen, rapporterer om at de etter hvert utvikler en evne til å få multiorgasmer. Dette gjelder også for menn...!

Hvordan?

Det finnes egentlig ingen eksakt oppskrift på tantrisk sex, men alt fra lette råd til avanserte teknikker eksisterer, avhengig av hvor dypt man vil bevege seg inn i filosofien. Her er noen enkle tips for nybegynnere:

Fokuser på pusten: Pusting dypt i magen øker avslapping, reduserer spenning og stress, hjelper med å fokusere på nytelse og bringer mer oksygen inn i blodstrømmen. Oksygen er det som leverer selve 'O'-en i orgasme! Hva skjer om du synkroniserer pusten med partneren for en stund? 

Utsett klimaks: Sett av tid til hverandre, ingenting haster. Målet er nytelse og intimitet, ikke orgasme. Prøv å utsette klimakset og stopp en liten stund før du kommer til “point of no return”, når du kjenner at du kan fortsette uten å komme, så gjør det! Gjenta dette et par ganger før du tillater orgasmen å flomme på. På den måten bygger du opp den seksuelle energien og klimakset vil føles enda mer berusende og fantastisk. Det er vanlig å ikke få til dette de første gangene. Vær tålmodig.

Kjærlig stirring: “Øynene er sjelens speil”. Å se partneren dypt inn i øynene er faktisk uvant for mange. Det kan være sårbart og vanskelig, men å virkelig stirre hverandre kjærlig i øynene kan til gjengjeld skape en unik aksept og kjærlighet for hverandre.  Prøv det!

Vugging: En vanlig stilling er at han sitter ned, enten med føttene strukket foran seg, eller i lotus, mens hun sitter oppå han med hendene rundt nakken og føttene rundt kroppen. Ri han med langsomme og bølgende bevegelser og se hverandre inn i øynene, mens dere fokuserer på pusten. 

Tantrisk Massasje

Tantrisk massasje er en variasjon som kan prøves for de som ønsker et langt og deilig forspill.

Masser hele kroppen fra topp til tå med sensuelle og lette strøk, og gi spesielt oppmerksomhet til erogene soner som bryst, rumpe, øreflipper, innside av lår osv. Helt til slutt kan du massere penis (lingam) eller vagina (yoni). Husk å bruke en massasjeolje som også kan brukes i intime områder!

Les mer om erotisk massasje her.

Kilder: Cosmopolitan.com, Huffingtonpost.com & Marieclaire.com