Ta grep som gjør deg attraktiv

Du kunne tenke deg en date og i det lange løp en kjæreste, men er samtidig lei av å jakte på den rette. Det kan være enklere enn du tror å finne lykken. Lær triksene som vil få deg til å føle deg bedre, og fremstå som enda mer attraktiv!

1. Fake it 

Nei, vi oppfordrer ikke til å fake orgasme. Dette handler ikke om sexen, men humøret ditt. Er du trist og lei, synes hverdagen er grå og ikke inneholder noe å glede seg over, så «fake det». Lat som om du lever et spennende liv, snakk i gåter, smil og vær glad. Husk at ingen vil være sammen med en som bare er negativ, så tving munnvikene til å peke oppover og flørt med alle du snakker med. Til slutt vil du faktisk føle deg bedre, og snu tankegangen! Et smil gjør deg tusen ganger mer attraktiv enn en hengegeip. 

2. Få det ut ut

Folk liker å være sammen med en som kan vise følelser. Derfor bør du i ny og ne tømme lungene, gråte eller bli sint. Gjør det som du føler må til for å lette på trykket og få ut frustrasjonen. Andre vil ha mer lyst til å være sammen med deg om du klarer å tillate deg selv å leve her og nå. I tillegg vil du få det bedre med deg selv.

3. Utnytt dagene

Et råd det ikke alltid er lett å følge, men forsøk å leve livet til det fulleste. Prøv å se på hver ny opplevelse som en mulighet til å lære litt om deg selv og menneskene rundt deg. Tenk på at du skal utvide horisonten, og bli kjent med nye personligheter. Det kan jo være at du faktisk har gått forbi «den rette» mange ganger, men at du bare ikke har gjort noe med det. Å prøve noe nytt eller dra til nye steder kan resultere i at du møter mennesker du ikke ville støtt på ellers. 

Har du for eksempel tenkt på hva som ville skjedd om du inviterte en fremmed på kaffe, eller kommenterte antrekket til en du møter? Tilfeldige møter som resulterer i noe fint skjer faktisk ikke bare på film, og det er ikke alltid de er så tilfeldige heller.

4. Sett deg et mål (eller to)

Å sette seg mål gir hverdagen mening. Hvis du lenge har tenkt på at du ønsker å ta et kurs, så gjør det. Eller utfordre deg selv til å snakke med en fremmed i butikken eller på kafeen. 

Lori Marcoux, en kjent amerikansk profesjonell coach, forklarer at «Ethvert mål vil føre til at du føler deg sterkere, både emosjonelt og mentalt». 

Utfordringen videre er å fortsette å sette seg nye mål. Det er fort gjort å la seg distrahere, eller ikke finne noe opplagt mål. 

5. Trening

Trening og fysisk aktivitet gir flere fordeler enn at du forbrenner kalorier og kommer i bedre form. Når vi trener, produseres endorfinene som får oss til å føle oss bedre. Når vi mennesker føler vi oss bra, ser vi også umiddelbart bedre ut. Vinn-vinn for helsa og tiltrekningskraften! 

6. Takknemlighet

Hold humøret oppe ved å sette pris på alt som er bra i livet ditt. Selv om den store kjærligheten kanskje mangler foreløpig, har du garantert andre som er glad i deg i livet ditt. 

«Når man er takknemlig for det man har i livet, utstråler man både åpenhet og emosjonell tilgjengelighet, og blir også umiddelbart mer attraktiv for andre», sier Susan Davis, en klinisk psykolog fra New York.

7. Visualisering

Visualisering av seier er mye brukt blant idrettsutøvere for å forberede seg mentalt til konkurranse.

«Det samme gjelder for deg som er på kjærestejakt», sier Wendy Lyon, en samlivsterapeut fra California. «Skap en visjon av livet du drømmmer om og forholdet du er ute etter. Tillat deg selv å kjenne etter hvor bra det kan føles, og gjør det til en daglig rutine å drømme om det livet som skal komme.»

Bytt fokus fra hva som mangler i livet ditt, til hvor bra det kommer til å bli. Da vil du også ha større sannsynlighet for å oppnå det.

Nøkkelen til å se attraktiv ut, er å ikke miste troen eller gi opp drømmen din. Forsøk samtidig å nyte det du faktisk har nå og livet som singlel, så vil du automatisk tiltrekke deg flere potensielle partnere. 

Sex gjør deg mer attraktiv

Vi oppfordrer heller ikke til masse tilfeldig sex, men ikke glem at jo mer sex du har, jo mer sexy vil du føle deg. Seksuell aktivitet øker nivået av testosteron i kroppen, både hos menn og kvinner. Dette kjønnhormonet gir deg økt lyst på sex, og øker også sjansen for at du får orgasme. 

Som en stor bonus vil du føle deg mer sexy i det daglige. Det viser to studier, utført av forskeren Sari van Anders ved avdeling for psykologi ved Simon Fraser University i Canada, og gjengitt av Discovery News.

 

Kilder: nettavisen.no, kk.no, happenmag.com