Synes du det er flaut å kjøpe sexleketøy?

For mange kan det fortsatt være litt flaut eller tabu å skulle kjøpe et sexleketøy. Her er noen tips som muligens gjør kjøpet litt enklere for deg!

For noen er det å kjøpe et sexleketøy like naturlig som å kjøpe et par sko, mens for andre kan det være flaut og ubehagelig. Først og fremst er det viktig å påpeke at det å handle kondomer, glidemiddel eller et vibrerende sexleketøy er helt normalt. Hver tredje nordmann eier i dag et sexleketøy, slik at å kjøpe dette er ingenting å være flau over!

Hvis du fortsatt syntes det er flaut har du her noen tips som kanskje kan gjøre det lettere å krysse dørstokken:

Gjør research

Tenk over før du går i butikken hva det er du ønsker å kjøpe. Er det en vibrator, et spesielt merke, eller rett og slett en ny massasjeolje?

Spør om hjelp

Det å snakke om sexleketøy er for de ansatte i butikken like naturlig som det å snakke om melk og brød er for de som jobber matbutikken – altså hverdagslig og det mest naturlige i verden. Personalet i butikkene har bred fagkunnskap om produktene de selger, og er der for å hjelpe deg med å finne det som passer dine ønsker og behov.

Alene, eller sammen med noen?

For noen vil det være enklere å gå inn i butikken med partner, eller en venn. Sistnevnte kan slå begge veier, så tenk over om du er komfortabel med å snakke om sexleketøy med vedkommende, eller om det rett og slett er best å dra dit alene. Tar du råd fra venner om sexleketøy, så tenk over at det som passer for dem ikke nødvendigvis passer for deg.

Nettbutikk

Er du ikke komfortabel med å dra til den fysiske butikken har vi også nettbutikk. Varene har her samme priser som i butikk, og alle produktene kommer med produktinformasjon og beskrivelse. Er det noe du lurer på kan du også enkelt kontakte kundeservice over mail og på telefon  66812102 (9-15 alle virkedager). Vi sender pakker helt anonymt, og alle ansatte har taushetsplikt.

Orgasmegaranti

Sist men ikke minst har Kondomeriet orgasmegaranti som er vår artige vri på en 100% fornøydgaranti. Denne er ment for å gi deg som kunde ekstra trygghet rundt det å velge et produkt som passer for akkurat deg. Du kan lese mer om Kondomeriets orgasmegraranti her.