Spanking for nybegynnere

Ris på rumpa, også kjent som spanking, føles så forbudt og deilig på én og samme tid! Her får du spanking-tipsene du trenger for å komme igang...

Spanking er når man gir ris på rumpa til en partner under sex. Det kan være alt fra et par velmente dask på rumpa i doggy style, til mer inngående ris med det man måtte ha for hånden. Det kan føles både pirrende og deilig – og langt unna en straff, som det jo ofte forbindes med.

Spennende med spanking

Det er ikke til å komme bort ifra at spanking fortsatt kan oppleves som noe litt “forbudt” og tabu. Man underkaster seg den andres makt og gir slipp på kontrollen og rollen som “seg selv”. Men spanking appellerer ikke bare til de som synes dominans og underkastelse er spennende. En god spankingrunde kan rett og slett øke lysten og gi et deilig velbehag i kroppen.

Ris på stumpen øker nemlig blodtilførselen til rumpa, som er en erogen sone, og kan dermed bidra til at vi blir enda kåtere! Dessuten frigjør kroppen endorfiner når man føler smerte, og mange får i tillegg et lite adrenalinrush som gjør sexen mer spennende. Spanking er således en fin, og helt ufarlig, måte å øke temperaturen på soverommet.  

Spør først, spank etterpå

Enten du er nysgjerrig på å gi eller få ris, er det viktig at du snakker med partneren om dette. Det bør være såpass takhøyde i et forhold at man kan utveksle fantasier. Det skader ikke å spørre. Kanskje kan dere starte med lett dasking med håndflaten under sex og se hvordan det føles? Etter hvert kan dere teste ut styrke og frekvens på slagene. Det er fint å avtale et stoppord på forhånd, tilfelle det blir for røft.

Spanking som straff

Har du vært en uskikkelig liten pike? Mange liker å inkorporere litt rollespill under spankingen, og tenner på å få en skjennepreken samtidig som slagene treffer. Det kan være at partneren ikke har tatt oppvasken, brukt for mye penger eller oppført seg dårlig på byen. Kjeften kan gjøre ydmykelsen enda større, noe som kan være pirrende hvis det er underkastelsen som tenner deg. Dessuten kan det rense luften litt...

Prøv med sexleketøy

Etter hvert som dere blir mer selvsikre, kan dere eksperimentere med ulike sexleketøy. Det er ingenting i veien for å bruke en tresleiv eller en slikkepott, men det er ikke akkurat like glamorøst. Dessuten finnes det så mange sexleketøy som er spesialdesignet for å gi en “svung” over det hele. En flogger, en paddle og ulike pisker vil gi forskjellige opplevelser, og den taktile følelsen oppleves ulikt. Hva blir din favoritt?

Tips: Hvis man er litt vågal, kan man sette bind for øynene på parten som blir spanket.

Ris eller ros? Med floggeren fra Fifty Shades Freed kan du tilby begge deler. Laget i deilig, semsket skinn og lekre detaljer.

119395-FSOG-Bound-to-You-Riding-Crop2.jpg

Hva er vel mer kjærlig enn å gi partneren din litt spanking i gave? Ridepisken fra Fifty Shades gir deg søt smerte, eller litt hardere rapp over baken, om du skulle ønske det...

Lang pisk i lær som gir en god sting i huden ved bruk. Passer perfekt når du har planlagt frekkere sex. 

Gode stillinger for spanking

Partner kan eksempelvis stå på kne i senga, eller stå på bena og lene seg frem med hendene mot senga og rumpa i været. Eller hva med å legge partneren over kneet, dra ned trusa og gi en god gammeldags spanking på blanke messingen?

Kos etter ris 

Etter en heftig omgang spanking kan du oppleve at du blir litt sår og varm. Endorfinene og adrenalinet kan plutselig forlate kroppen, og nå er det viktig å kose litt ekstra for å opprettholde de gode følelsene. Hvis du trenger å roe ned huden, kan en spankingkrem være redningen. Få partneren til å forsiktig smøre den på, for å gjøre godt igjen.

Kremen er perfekt etter en runde med skikkelig spanking, men også for å forbedre ujevn hud og små ufullkommenheter. Spankingkremen får rumpa tilbake i storform, slik at du er klar for neste gang!

Lykke til!

Kilder: Cosmopolitan, Kondomeriet