Slik pleier dere erotikken på familietur

Snart er det ferie og det betyr mer tid til hverandre. "Mer tid?" tenker du kanskje. Ja, det er faktisk mulig å pleie sexlivet og kjærligheten på familietur, enten det er snakk om på hytta eller på besøk hos svigers. Her er tipsene!

Mange ønsker å bruke feriene til å være nær og intim med partneren, fordi man kommer litt unna hverdagens stress og daglige rutiner. Dette virke som et fjernt håp når man står der med fullpakket bil, rastløse barn og besteforeldre som allerede ringer og lurer på hvor dere blir av. Pust ut, det er faktisk mulig å pleie erotikken også på familietur, eller med en hytte full av familiemedlemmer. 

Våg å si fra at dere trenger alenetid

Det er ingenting i veien for at dere skal kunne nyte en liten hyrdestund eller to på hytta i ferien, selv med tynne vegger, knirkende senger og familiemedlemmer i rommet ved siden av. Tid og rom er en utfordring, men ikke en umulighet. Enten dere er på camping- eller hyttetur er det vanskelig å være åpen om sine behov overfor svigerforeldre, venner eller barn. Likevel har dere mest sannsynlig tilgang på et eget soverom eller et bad, hvor det er lov å trekke seg tilbake og lukke døren. 

For de som tør å være åpen om sine seksuelle behov med de andre voksne i reisefølget, kan det være den beste løsningen. Å snakke om det kan være pinlig første gang, mens det senere vil bli litt enklere. Det å være intime eller bare få være alene en liten stund, er tross alt helt normalt. 

Prøv så langt det lar seg gjøre å få hatt skikkelig, god sex. Om det ikke er mulig, kan en kjappis være en like god erstatning. Å måtte være stille, litt hemmlighetsfulle og å snike dere rundt kan være pirrende og romantisk. Om dere får litt tid alene på soverommet, kan det hjelpe å sette på musikk om dere er redd for å lage lyd. 

Her har vi samlet våre mest stillegående vibratorer slik at du kan slippe deg løs når og hvor du vil! 

Planlegg på forhånd

Om dere tror det kan bli en utfordrende ferie, kan det være lurt å sette dere ned sammen og planlegge litt på forhånd, Hvilke aktiviteter har dere på agendaen, og hvor blir det rolige timer i kalenderen? Slik kan dere gjøre ferien litt mer romslig, og se muligheten for når det vil være tid til å være bare dere to. 

Snik dere vekk

Benytt de små sjansene som dukker opp underveis i ferien, og vær forberedt på å være spontane. Snik dere inn på badet til en kjapp oral-runde, eller tilby dere å reise hjem fra skibakken litt før de andre for å starte med middagen. Litt erotikk på kjøkkenet kan gjøre underverker!

Når det vrimler av folk over alt, er det spennende å gi hverandre små seksuelle hint i skjul. Litt klåing når dere går forbi hverandre i gangen, et kyss på kjøkkenet, eller musestille sex om natten kan redde forholdet gjennom ferien. Dere kan også tilby å hente ved, for å lure dere til enten sex eller oralsex i vedskjulet. Spenningen vil være enorm, ettersom noen når som helst kan dukke opp.

Ta en het kjøretur

Tilby dere å kjøre til butikken for å handle inn noe dere har glemt eller kanskje burde hatt. Ta en aldri så liten avstikker, og parker bilen et sted dere ikke vil bli oppdaget. God, gammeldags bilsex er en super løsning om dere får muligheten. 

Grav dere ned i tide

For de virkelig sporty turtelduene, kan en skitur med ekstra piff være tingen. Husk bare ekstra smurning i form av glidemiddel, for sex på vidda er ikke noe dere bør bruke veldig lang tid på. En spade er obligatorisk utstyr uansett på fjellet, så ingen vil vel ane at dere skal grave dere et kjærlighetsrede på turen. Og når alle kommenterer de friske rosene deres i kinnene, kan dere humre litt ekstra rundt middagsbordet.

Nyt rolig, sensuell tid

Er dere for utmattet eller synes det er upassende å ha sex, kan dere finne på sensuelle ting i stedet. Si til de andre i reisefølget at dere ønsker å trekke dere tilbake for å slappe av, og gjør nettopp det. En liten massasje, et varmende bad sammen eller en lengre dusj kan gjøre underverker. Er dere avslappet, øker også sjansene for at begjæret våkner til liv, og varer til dere kommer hjem i roligere omgivelser.

 

Kilder: klikk.no, Kondomeriet