Slik gleder du partneren på under ett minutt!

Vi har satt opp en liten liste over søte ting du kan gjøre for å glede partneren din i hverdagen.

 1. Legg igjen en lapp på puten om morgenen før han/hun våkner. Å våkne til lyden av alarmen er alltid tungt, men å våkne til en søt lapp fra personen du er glad i er desidert bedre!

 2. Send et søtt bilde av dere to sammen. Du burde ha minst ett for hånden.

 3. Gi en fot- eller ryggmassasje. Du trenger ikke engang å være god på det; massasje er som en god klem: Det blir alltid satt pris på så lenge du ikke gjør det virkelig, virkelig hardt.

 4. Ha kaffen klar om morgenen. Partneren kommer til å tenke at du er veldig omtenksom, og alt du trengte å gjøre var å stå opp fem minutter tidligere.

 5. Send en invitasjon til en date. Kjøp billetter til en film på kino han/hun vil se, eller reserver et bord på favorittrestauranten. Send en invitasjon midt på dagen. Selv om det ikke er noe spektakulært, får partneren din noe å se fram til.

 6. Gå inn i rommet, gi partneren et kyss, og gå igjen. Det er fint for partneren å vite at du tenker på han/henne selv om du har det travelt. Dette funker bare om dere bor sammen, ellers blir det kanskje mer forvirrende om du plutselig dukker opp i samme rom for så å fordufte…

7. Ha en flaske med vin og en film klar når partneren kommer fra jobb. Om du ikke har vin hjemme, lag en bolle med popcorn eller lag litt god snacks. Har du ikke noe å lage det av, er det på tide å vurdere en tur på butikken.

 8. Ring på jobben. Ingen ringer hverandre lenger, så overrask han/henne med en kjapp samtale og la partneren vite at du bryr deg.

 9. Send en sang som minner deg om den du er glad i. Mail over en Youtube-video eller send den via Spotify.

 10. Ta en spontan dans. Ta tak i partneren, sett på en sang eller nynn selv, dans som om dere er på ball og observer smilet som kommer til å dukke opp i ansiktet foran deg.

 11. Ha et løp med peanøttsmør og syltetøy. Se hvem som er raskest til å lage et smørbrød! Vedd om hvem av dere som vinner.

12. Plukk en blomst. Klisjé? Ja, helt klart. Men selv om partneren ler av deg, er det i det minste en latter.

 

Kilde: Cosmopolitan.com