Slik får dere kjærestetid når dere har barn

Har man familie, jobb og diverse hobbyer er det lett å havne i et mønster av plikter og stress. Men man må ikke glemme parforholdet oppi det hele. Her er noen tips til hvordan dere får mer kjærestetid!

Det er jobbing, henting, bringing, matlaging, bleier og legging. Når skal dere få tid til å være ukontrollerte sexdyr?

Før opp hva dere gjør i løpet av dagen 

Mange småbarnsforeldre sitter ikke akkurat på en gullgruve av ekstra tid  mellom øktene. Sexekspert Tracey Cox maner til revolusjon, og mener flere burde bli flinkere til å bruke tiden riktig. For å ha mer sex må man nemlig slutte å kaste bort tiden på uviktige ting.

For å få et overblikk kan du over to uker føre opp alt du gjør, som husarbeid, telefoner, tekstmeldinger, e-post, TV-titting, søvn, spising, partid, sosial omgang, trening og jobb. Du kan helt sikkert bytte ut noe av dette med sex. TV-titting stiller kanskje ikke så sterkt når du setter det opp mot sex, eller hva?

Sett sex på planen 

I tillegg, hevder Cox, så planlegger vi tid med venner, vi bestiller bord på restaurant, men planlegge å ha sex, det har vi problemer med. Derfor anbefaler hun å sette av fast tid til hverandre. Dere trenger jo ikke nødvendigvis ha sex, dere kan kose, prate og sørge for å ta dere godt ut for hverandre.

Ha mer nærhet

Benytt dere av de små sjansene hverdagen byr på: Snik dere inn på badet til en kjapp oralrunde eller heng ved benken og klin litt under middagslagingen.

 Er dere for utmattet eller bekymret til å ha sex, finn på sensuelle ting i stedet. En liten massasje, ta et bad eller en dusj sammen. Er dere avslappet, øker også sjansene for at begjæret våkner til liv.

Kilde: Tracey Cox, boken En kjapp en.