Singel på Valentine's Day | Kondomeriet

Singel på Valentine's Day

Er du singel på Valentine’s Day? Her er våre beste tips til hvordan du kan være din egen Valentine og sette selvkjærlighet inn i kalenderen den 14. februar!

Valentine’s Day er en dag som er laget for å feire kjærligheten – og hva er vel bedre enn å feire kjærligheten til personen du garantert skal tilbringe resten av livet med:

DEG SELV!

For å gjøre det enklere for deg å pleie forholdet til deg selv, har vi satt sammen en liste over tips til ting du kan gjøre på selveste Valentine’s Day – og alle andre dager i året hvor du trenger litt egenkjærlighet. Du kan takke oss senere!

imagewtuf.pngDo you

På 14.februar synes vi at du skal ha fokuset på deg selv! Sett av dagen til å ha en skikkelig spadag med deg selv. Det er noe man ofte glemmer å prioritere! Book en time hos en massør, hos frisøren eller lag et eget hjemmespa. Eller gjør kanskje den aller beste formen for selvkjærlighet: onaner! Gi deg selv den selvpleien som kroppen så sårt lengter etter. Hos oss finner du et bredt utvalg av både vibratorerstimulatorer , penisvibratorer og runkeprodukter som er et must-have for denne type selvpleie. Psst.. Vi har mange digge duftlys og massasjeoljer som kan skape den riktige spafølelsen hjemme.

selfcare-bilde.jpg

imagebfwe8.pngKjøp en Valentinesgave til deg selv!

Hvem har sagt at man må vente på å få gave fra noen andre? Vi sier treat yourself! Det er jo ingen som er bedre enn deg til å plukke ut den perfekte Valentinesgaven til deg selv - og som en bonus slipper du å late som at du blir glad for en gave du mottar, som du egentlig ikke hadde så lyst på... Her skal du ikke ha dårlig samvittighet for å unne deg selv det du har ønsket deg lenge. Kjøp det plagget du har siklet etter eller hva med å unne deg selv et deilig sexleketøy? Vi lover deg at det er gaven du ikke kommer til å angre på. Det er ingen mer pålitelig følgesvenn enn sexleketøyet ditt... Ta en titt på hele utvalget vårt her, da vel. 

gavetildegselv2-bilde.jpg

1. (20).pngBruk den kreative deg

På en dag som denne er det lett å bli sittende og tenke, hvis man ikke gjør noe. Få tankene dine over på noe annet. Her foreslår vi at du utfordrer deg selv og gjør noe nytt og kreativt. Å få mestringsfølelse av noe nytt er virkelig det beste! Du kan for eksempel prøve deg på å male eller lære deg å lage en ny middagsrett? Og apropos mat...

kreativ2-bilde.jpg

1. (21).pngLag deg noe god mat

De sier jo at veien til ditt hjerte går gjennom magen. Det er ingen bedre dag enn denne å lage favorittmaten din på. Noe ekstra digg mat er jo den beste daten! Føler du ikke for å stå og lage mat? Det er ingeting i veien å ta take-away. Visste du at Kondomeriet til og med finnes på Wolt? Så kan du bestille hjem noe ekstra gøy sammen med favorittmaten din. Vi vet at blant annet en av våre womanizere og penisringer er det perfekte tilbehøret på siden... 

matlaging-bilde.jpg

1. (22).pngFå hjerte til å pumpe!

Vi vet det er klisjé å si, men trening er faktisk den beste terapien for både kropp og sjel! Å holde kroppen i aktivitet på en dag som denne, vil du ikke bare takke deg selv for senere, men det vil også få deg til å føle deg bedre der og da. Gjennom trening får man endorfiner, som får deg til å føle deg lykkelig og oppstemt, og som gjør Valentine's Day 100 ganger bedre. Hva med å teste ut en treningsform du aldri har prøvd før?

trening2-bilde.jpg

1. (23).pngFyll dagen med bra musikk

Hopp over alle de triste balladene akkurat denne dagen, og fyll Valentine's Day med musikk som får deg til å føle deg bra! Visste du at å høre på musikk kan ha mange positive effekter på helsen din? Ikke bare har det påvirkning på humøret ditt, men det hjelper også mot generelt stress! Vi vil jo alle ha en stressfri Valentine's Day. Usikker på hva du skal høre på? We got u! Kondomeriet har laget en egen spilleliste med noen skikkelig bangers. Finn listen her og smell den opp på høyttaleren! 

musikk-bilde.jpg

Feir at du er singel med venner!

Å være singel på Valentine's Day synes vi absolutt burde feires! Du er garantert ikke den eneste som er singel på denne dagen. Vi mener at Valentines ikke er forbeholdt kun kjærester. Samle sammen en fin gjeng og gjør noe gøy sammen. Dere kan for eksempel lage en digg middag sammen, se en god film eller ha en morsom spillkveld. Uansett så hjelper det masse å bare ha godt selskap! For å skape en ekstra morro stemning kan dere ha med dere noen av våre spiselige produkter. Da blir det garantert en kveld dere ikke kommer til å glemme...

party-bilde.jpg

Kilder: kondomeriet.no, https://www.gethealthystayhealthy.com/articles/10-health-benefits-of-music