Sextips for homofile menn

Den gamle teksten Kamasutra deler ikke bare til inspirasjon og lærdom for par der den andre parten er av det kvinnelige kjønn, men også for forhold mellom to menn.

En mann med et pent ansikt behøver ikke være god i senga, kanskje er han selvisk og kun ute etter et raskt ligg, ikke noe mer. En annen person man kanskje ikke hadde snudd seg etter på gaten kan være den rake motsetningen, en ekte romantiker som vil gjøre alt for at du skal få oppmerksomhet, nytelse og kjærlighet.

Menns seksualdrift

Når menn ikke har fått seksuell tilfredsstillelse på en stund kan de oppleve trangen til å få utløp som nesten uutholdelig. Forskere kan bekrefte at sunne og friske menn som ikke får sex, ofte har problemer med å konsentrere seg om andre ting enn det å få en utløsning.

Forspill

Mange menn er svært sensitive på pungen og i området på baksiden, kalt Perineum eller “skrukken” som Harald Eia så fint kalte det på TV. Stryk partneren din over pungen, gjerne mens du gir han oralsex. Han kommer til å stønne av nytelse! En pirrende forandring er om du suger lett på testiklene i mens du bruker hånden på penis.

Noen menn liker at man trekker i huden på pungen, bare vær obs på at man ikke klemmer selve testiklene når man gjør dette, og finn hverandres grenser ved og utforske nye elementer på en rolig måte. Kommunikasjon er viktig og å kunne lese den andres nytelse og signaler, for han kommer garantert til å sende deg mange signaler underveis.

Smører du litt glid på fingrene og masser skrukken vil du sende han til himmelen. Smyg en finger rundt analåpning etter hvert og bygg opp spenningen ytterligere... Et langt og pirrende forspill kan gjøre sex enda mer himmelsk enn det allerede er.

Pirrende stilling

Er partneren din ny på det å motta penetrering analt kan det være lurt å velge en stilling der han kan slappe av. Mange synes det er enklest å komme til bakfra om partneren står på alle fire, men om du penetrerer når partneren ligger på magen vil musklene rundt anus slappe mer av og gjøre det hele mer behagelig. Husk alltid å bruke et godt glidemiddel og vær forsiktig. Første gang skal være så deilig at han har kjempelyst på mer av det gode.

Enkelte anale glidemidler inneholder blant annet jojobaolje eller bedøvende ingredienser og hjelper til både med å gjøre det glatt og deilig, men også for å slappe av de første minuttene hvor penetreringen kan oppleves ubehagelig. Anal Eaze er en bedøvende krem som man doserer etter ønske og behov, hvor effekten går bort i løpet av noen minutter slik at følelsene går tilbake til normalt.

Andre glidemidler er helt uten “ekstra hjelp” og er bare for fuktigheten del. Det anbefales ikke å bruke oljebaserte produkter som babyolje, massasjeolje, vaselin, smør eller andre fettbaserte midler.

Er dere mer erfarne seksuelt kan dere utforske litt mer avanserte stillinger og variere hvor dere har utfører de: sex i dusjen, på sofaen, på toalettsetet eller kanskje på stuebordet føles ekstra frekt. Er det høydeforskjell mellom dere kan det være lurt å bruke en trapp, skap deres egne pirrende steder å ha sex, mulighetene er nesten uendelige.

Etter deilig sex

Nærhet er viktig i et forhold og etter man har delt en intim stund som sex er det viktig at man ikke bare går hvert til sitt, men tar seg tid til å ligge inntil hverandre. Har dere lyst til å prate så gjør det, men å være helt stille og nyte begjæret for hverandre kan være vel så deilig.