Sexstillingene - de beste sexleketøyene

Gjør sexstillingene ekstra spennende! Her er noen tips til sexleketøy som passer for de ulike sexstillingene. 

Doggie-style: Strap-on vibrator 

Vibratorer man kan stroppe på er ideelle for doggie style- stillingen. Stroppene holder vibratoren på plass, mens hun har hendene frie for å støtte seg. 

For eksempel: Venus Butterfly klitorisvibrator  

Ekstra krydder: Det finnes også hule strap-on for menn, som gir mannen litt ekstra fylde, samtidig som hun får handsfree stimulering. Prøv for eksempel Hollow strap on.

Cowgirl: Fjernstyrt vibrerende egg

Bullet-vibratorer eller vibrerende egg med fjernkontroll passer perfekt mellom deg og partneren. En av dere kan holde fjernkontrollen, og enkelt justere hastighet og vibrasjonsprogram. 

For eksempel: Fifty Shades of Grey trådløst egg eller RO Duet vibrerende egg.

Lotus: Vibrerende penisring

Lotus-stillingen er veldig avslappende, men krever litt fleksibilitet av mannen. Dette er en veldig intim sexstilling, hvor mannen sitter i lotusstilling og hun setter seg i fanget hans. Vibrerende penisringer er komfortable å ha på for han, og gode å bruke i sittende stillinger. Når den sitter over skaftet på penis, tilfører en penisring ekstra handsfree stimulering til sexen. 

For eksempel: Union vibrerende penisring eller Taurus penisring

Mann og kvinne i lotusstilling illustrasjon

Side Wind: Massasjestav

“Side Wind” er en stilling der hun ligger på siden, og løfter det øverste beinet mens det andre beinet ligger flatt ut på sengen. Mannen støtter låret og klemmer det løftede beinet, slik at hun kan hvile mot skulderen hans. Når han penetrere henne, kan han rulle med hoftene mens han støter for maksimal nytelse. Denne stillingen frigjør hendene hennes, og gjør at hun kan stimulere klitoris samtidig. Bruk en ergonomisk massasjestav for et klimaks utenom det vanlige. 

Det samme gjelder for den klassiske skje-stillingen. I følge nettsiden Askmen.com er dette en av sexstillingene kvinner elsker mest. Mannen kan også stimulerer brystene og klitoris bakfra. 

For eksempel: Europe Magic Wand eller Wand Fifty Shades Freed

For en ekstra spennende opplevelse i Side Wind og skje - og alle andre stillinger - kan du går for en Womanizer klitorisvibrator.

Misjonær: C-formede vibratorer 

Tilfør litt ekstra spenning til den klassiske favoritten. Legg pirrende stimulering til denne populære og velkjente stillingen med en C-formet vibrator, for eksempel We-Vibe Sync 

The G-force eller Tominagi 

The G-force er perfekt for g-punktstimuli. Han står oppreist på kne i senga, mens hun ligger på øvre del av ryggen med rumpa i været, mot penis. Han holder bena hennes for at hun ikke skal tippe over for hvert støt. Dette er den ultimate stillingen for dyp og intens penetrering, og man kan samtidig bruke fingre eller vibrator for å stimulere klitoris. 

Tominagi er en annen variant for dyp penetring. Denne stillingen gir dypere penetrasjon og øker sjansene for å treffe og stimulere g-punktet hennes.

Tominagi kama sutra sexstilling illustrasjon

Sammen med disse to stillingene er det perfekt å leke seg med g-punktet. Prøvd for eksempel Deep penisforlenger. 

Ekstra krydder: For de som liker og er vant med analsex, er det perfekt å gi ekstra press mot g-punktet analt i denne stillingen. Sandwich strap-on gir mannen mulighet til å være begge steder samtidig, samtidig som den vibrerer. 

 

Tips! 

Ha i bakhodet at 75 prosent av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie. Dersom du eller partneren er en av disse prosentene, kan det være lurt å velge en sexstilling som gjør det lettere å stimulere klitoris.