Sex utenfor soverommet

Vær litt vågal, ha sex et nytt sted og kjenn den pirrende følelsen det gir... Å gå ut av den enkle rutinen gjør at man får en friere følelse, sammen.

Har dere nysgjerrige naboer er det bare å trekke for gardinene og lage deres eget private kjærlighetsrede. Det viktigste er at man kommer seg ut av soverommet! Bruk fantasien, og de møblene og rekvisittene dere har tilgjengelig.

På kjøkkenet

Kanskje litt klisjé, men det er noe pirrende ved å feie til side de skitne tallerkenene og ha seg på kjøkkenbordet, eller kjøkkenbenken. La det stå til, det er vaskbart og ingen trenger å få vite hva kjøkkenet deres har sett og hørt.

I gangen

Stående stillinger kan ta forholdet til nye høyder! Om dere ikke er jevne i høyde kan det være lurt å bruke en telefonkatalog eller en liten skammel eller krakk som et hjelpemiddel. Er han sterk kan han løfte henne opp mot veggen, mens hun har bena lett rundt han.

På badet

Her er det flere muligheter, de aller fleste har hatt sex i dusjen eller en romantisk hyrdestund i badekaret, men vi utfordrer til andre muligheter. Prøv sex på vaskemaskinen, gjerne under sentrifugering. Stående bakfra foran vasken er også en variant mange finner ekstra pirrende, når man kan se seg selv i full utfoldelse i speilet. 

I stua

Sofaen kan gjøre gode stillinger enda bedre, og kanskje finner dere et par nye også. Er dere redde for flekker i sofaen er det bare å legge et pledd eller et håndkle under dere, så løser dere det enkelt.

På en spisestuestol uten armelener kan dere begge ha føttene deres flatt på gulvet samtidig, det gir dere muligheten til å samarbeide bedre og få til noen supre bevegelser, som kan være vanskelig å utføre noe annet sted.

Kilde: Optimal Sex - Em & Lo